POSITAL: Encodere programabile analogice de rotație îmbunătățite

by donpedro

Acuratețe mărită cu răspuns dinamic mai rapid
Encoderele analogice programabile POSITAL sunt disponibile acum cu mai multe caracterisitici.
Domeniu de tensiune de operare mai mare pentru aplicații cu mașini mobile
Acuratețe, rezoluție și număr de rotații mărite
Posibilitatea programării folosind UBIFAST configuration tool
Encodere disponibile cu o singură tură și domeniu de măsură sub 360 grade

POSITAL a lansat noua gene­rație de encodere analogice de rotație pentru controlul poziționării.
Comparativ cu modelele anterioare, acestea au acuratețe ridicată, răspuns dinamic mai rapid și noi opțiuni de programare. Permit, de asemenea, un domeniu mai larg pentru tensiunea de alimentare, un avantaj pentru aplicațiile mobile.
Encoderele analogice POSITAL sunt destinate pentru aplicații de poziționare în sistemele de control analogice. Ieșirea poate să fie în tensiune (0-5V, 0.5-4,5V, 0-10V sau 0.5-9.5V) sau curent (4-20mA). Sistemul de măsură magnetic nu are probleme de uzură și este foarte durabil, astfel încât aceste dispozitive oferă acuratețe, fiabilitate și durată de viață mult mai mari decât la encoderele conven­ționale cu potențio­metru.

Caracteristici de măsură programabile
O caracteristică importantă a encoderelor analogice POSITAL este posibilitatea programării anumitor caracterisitici de măsură ale acestora, astfel încât să îndeplinească specificațiile fiecărei aplicații (valabil și pentru encoderele digitale POSITAL cu interfață incrementală și SSI). Programarea se poate face în producție, înainte de livrare sau de către client, folosind programatorul POSITAL UBIFAST. Caracteristicile programabile includ sensul de rotație (CW sau CCW), poziția de referință și domeniul semnalului de ieșire. Programarea domeniului de măsură permite utilizarea întregului domeniu pentru semnalul de ieșire (în tensiune sau curent) conform aplicației utilizatorului, rezultând o acuratețe ridicată. Pentru modelele cu o singură tură, domeniul de măsură poate fi definit la 90°, 180°, 270° sau 360°. Pentru modelele multitură, domeniul poate fi definit oriunde între 1 și 65,536 de rotații complete. Encoderele analogice sunt disponibile cu taste pe carcasă, pentru setarea rapidă a limitelor de operare, ieșirea analogică fiind utilizată în întregime pentru domeniul configurat.

www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu