500 de plăci de dezvoltare de la producători importanți de circuite integrate dispun acum de soclul mikroBUS de la MIKROE, permițând prototiparea Click

Alegeți din peste 1600 de plăci periferice suplimentare

by gabi

MIKROE a anunțat că 500 de plăci de dezvoltare care încorporează soclul mikroBUS™ sunt acum disponibile de la producătorii de semiconductori de top. Standardul mikroBUS permite utilizarea pe placa de dezvoltare a oricăreia dintre cele 1600+ plăci periferice compacte Click™ de la MIKROE, reducând radical timpul de dezvoltare embedded și de prototipare.

Cea de-a 500-a placă care va fi lansată este placa de dezvoltare PIC32CK GC Curiosity Ultra de la Microchip – compania care a dat startul acestei călătorii, fiind prima care a adoptat standardul mikroBUS. Alte lansări semnificative recente includ: placa de dezvoltare CC-WMP157 de la DIGI International; placa RM1261 DVK de la Laird Connectivity; placa de dezvoltare FRDM-MCXN947 de la NXP; și placa de dezvoltare W65C02EDU de la The Western Design Center (WDC65xx). O listă completă a plăcilor care încorporează mikroBUS poate fi găsită aici, inclusiv produse de la Infineon, NXP, Renesas, Silicon Labs și u-blox.

Plăcile Click permit proiectanților să pornească imediat la treabă fără a fi nevoiți să dezvolte propriul hardware. Acest lucru poate scurta luni din ciclul de dezvoltare și poate economisi cheltuieli considerabile. Sunt disponibile plăci care se adresează conectivității wireless, senzorilor, managementului energiei, interfațării, afișajelor, acționării motoarelor, HMI și multe altele.

Mai multe informații în limba Engleză: Electronica Azi International

MikroElektronika

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu