Noua serie de conținut interactiv de la Mouser Electronics și Molex explorează viitorul miniaturizării în tehnologie

by gabi

Mouser Electronics, Inc. anunță o nouă serie de conținut interactiv în colaborare cu Molex, lider global în domeniul electronicii și inovator în tehnologia conectivității.

The Future of Miniaturisation in Technology prezintă articole, videoclipuri și un infografic care explorează cele mai importante tendințe de miniaturizare în ceea ce privește conectivitatea noastră în viitor. Conținutul acoperă miniaturizarea în AR/VR, în domeniul medical și al produselor purtabile, în aplicațiile mmWave, IoT și în domeniul auto.

Seria cuprinde, totodată, numeroase produse esențiale de la Molex care joacă un rol important în abordarea provocărilor de proiectare generate de miniaturizare. Printre soluțiile prezentate se numără conectorii RF SMP-MAX și SMP-MAX EVO 50Ω de la Molex. Acești conectori cu dimensiuni extrem de reduse oferă opțiuni de cuplare ‘push-on’ și ‘snap’, fiind disponibili atât în varianta SMT cât și THT. Valorile nominale de mare putere, de până la peste 300W la 2,7GHz, oferă performanțe excelente pentru amplificatoarele RF.

Conectorii Quad-Row de tip ‘board-to-board’ de la Molex au fost proiectați pentru a permite o putere mare într-un factor de formă compact. Cu acești conectori de înaltă densitate, proiectanții pot include mai multe caracteristici, senzori și funcționalități în spații din ce în ce mai înguste, fără a compromite performanța dispozitivului. Acești conectori sunt ideali pentru dispozitivele AR/VR și alte dispozitive purtabile.

Senzorii inductivi de la Molex Contrinex sunt rezistenți, de sine stătători și includ un IO-link, ceea ce îi face ideali pentru aplicații cu spațiu limitat. Acești senzori au o rază mare de detecție și un sistem de comunicare inteligent, care monitorizează continuu datele din proces și diagnostichează starea senzorilor. Carcasa lor monobloc din oțel și aluminiu de factor 1 oferă protecție mecanică și chimică robustă împotriva condițiilor extreme. Dimensiunile reduse ale senzorilor inductivi Contrinex îi fac potriviți pentru a fi integrați în utilaje, echipamente și chiar în locații periculoase sau greu accesibile, oferind o soluție scalabilă și flexibilă pentru modernizarea proceselor industriale.

Pentru a urmări conținutul interactiv “The Future of Miniaturisation in Technology” accesați: https://eu.mouser.com/molex-miniaturization-ebook/. Pentru a afla mai multe despre Molex, vizitați: https://eu.mouser.com/manufacturer/molex/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu