Mouser Electronics susține webcastul FPGA Vision pentru Intel și noul său grup independent de soluții programabile

by gabi

Mouser Electronics vă invită să participați la Webcast-ul Intel® FPGA Vision găzduit de Sandra Rivera, CEO al Intel® Programmable Solutions Group (PSG) și Shannon Poulin, COO (Chief Operator Officer). Webcastul gratuit, difuzat în limba engleză, va fi transmis în mai multe intervale orare, cu subtitrare în limba locală, în zilele de 29 februarie, 1 martie și 4 martie 2024. Pentru a vă înregistra, accesați https://webinar.intel.com/2024-fpga-vision-webinar?specsrc=mouser.

În cadrul webcastului vor fi prezentate noi instrumente de activare și vor fi prezentate demonstrații privind provocările legate de performanță, putere și flexibilitate pentru proiectele de generație următoare din numeroase industrii. Discuția va include modul în care cele mai recente provocări în materie de inteligență artificială din toate industriile sunt rezolvate de FPGA-urile Intel Agilex®. Participanții vor afla mai multe despre transformarea PSG într-un producător independent de FPGA-uri și despre modul în care aceasta va accelera inovația în industrie.

În calitate de distribuitor global autorizat pentru Intel®, Mouser va continua să ofere tehnologiile inovatoare ale companiei, inclusiv noul brand Intel PSG și produse precum FPGA-urile Arria® 10, Cyclone® V și kiturile de dezvoltare FPGA Stratix® V GX și Agilex® F-Series. Pentru a afla mai multe despre produsele Intel® disponibile la Mouser, vizitați https://eu.mouser.com/manufacturer/intel/.

Pentru a vă înscrie la Webcast-ul Intel® FPGA Vision, vizitați https://webinar.intel.com/2024-fpga-vision-webinar?specsrc=mouser.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu