Mouser comercializează cele mai noi soluții de microcontrolere de la Microchip pentru inginerii de sisteme embedded

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., distribuitorul cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™ din industrie, lider în lansarea de noi produse (NPI), continuă să ofere o gamă largă de resurse pentru a sprijini inginerii din lumea sistemelor embedded. În calitate de distribuitor global autorizat al soluțiilor de la Microchip Technology, Mouser oferă cele mai recente microcontrolere, soluții de semnal mixt, analogice și flash-IP ale companiei, asigurând dezvoltarea de produse cu risc redus, costuri totale mai mici la nivel de sistem și o lansare mai rapidă pe piață pentru o gamă largă de aplicații. Mouser sprijină, de asemenea, inginerii cu o varietate de noi resurse de la Microchip pentru a-i ajuta în procesul de proiectare, inclusiv o nouă serie de webcast-uri și o carte electronică.

  • SERIE DE WEBCAST-uri: Mouser și Microchip au colaborat pentru a prezenta o serie de webcasturi menite să-i ajute pe ingineri să accelereze ciclul de dezvoltare și să reducă timpul de lansare pe piață. Cel de-al doilea webcast, “Use the Core Independent Peripherals (CIP) and PIC® and AVR® MCU to Create Custom Control Functions” (Utilizați periferice independente de nucleu (CIP) și microcontrolere PIC® și AVR® pentru a crea funcții de control personalizate), a avut loc marți, 13 septembrie 2022 și a evidențiat modul în care CIP-urile de la Microchip permit proiectanților să creeze funcții de control personalizate pentru aplicațiile lor, reducând în același timp intervenția CPU și cheltuielile generale.
    https://eu.mouser.com/newsroom/publicrelations-microchip-webcasts-2022final/

  • eBOOK: Mouser și Microchip au colaborat recent pentru a edita cartea electronică Effortless Embedded Solutions, care oferă perspective unice din partea liderilor de opinie din industrie cu privire la modul în care microcontrolerele Microchip pot simplifica proiectarea dispozitivelor. Prin intermediul unor videoclipuri și articole informative, cartea electronică explică rolul vital pe care aceste produse îl joacă în aplicații care variază de la testarea soluțiilor medicale până la implementarea dispozitivelor IoT (Internet of Things).
    https://eu.mouser.com/newsroom/publicrelations-microchip-effortless-embedded-solutions-2022final/

  • PRODUSE NOI: Familiile de microcontrolere Microchip PIC16F18015/25/44/45 și  PIC16F18126/46 suportă funcții de condiționare a semnalelor de la senzori și de control în timp real la un preț accesibil. Special create pentru a susține proiectele cu senzori, microcontrolerele PIC16F18015/25/44/45 oferă un raport echilibrat de memorie flash de la 7 KB la 14 KB, capabilități robuste de control și dispozitive periferice și viteze de până la 32 MHz. Microcontrolerele PIC16F18126/46 oferă 28 KB de memorie flash de program, un ADCC diferențial pe 12-biți, două DAC-uri pe 8-biți, un dispozitiv periferic PWM pe 16-biți și un generator de forme de undă complementare.
    https://eu.mouser.com/newsroom/publicrelations-microchip-pic16f180xx-pic16f181x6-mcus-2022final/

  • PRODUSE NOI: Ideală pentru aplicațiile industriale și auto critice din punct de vedere al siguranței, familia de microcontrolere AVR DD utilizează un procesor AVR CPU cu multiplicator hardware care rulează la viteze de ceas de până la 24 MHz. Dispozitivele includ memorii opționale, precum 16/32/64 KB memorie flash, 2/4/8 KB SRAM și 256 B EEPROM.

https://eu.mouser.com/newsroom/microchip-avr-dd-mcus/

Pentru cele mai recente articole de specialitate, videoclipuri și multe altele despre tehnologia senzorilor, vizitați https://resources.mouser.com/sensor.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu