Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC-IoT WA

Câștigați o placă de dezvoltare PIC-IoT WA (EV54Y39A) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 20%, plus transport gratuit pentru una dintre aceste plăci.

by gabi

Placa de dezvoltare PIC-IoT WA combină un puternic microcontroler PIC24FJ128GA705, un circuit integrat securizat ATECC608A CryptoAuthentication™ și controlerul de rețea Wi-Fi® ATWINC1510 complet certificat, care oferă cea mai simplă și eficientă modalitate de a vă conecta aplicația embedded la Amazon Web Services (AWS). Placa include, de asemenea, un depanator și nu necesită hardware extern pentru a programa și depana microcontrolerul.

PIC24FJ128GA705 este un microcontroler pe 16-biți care dispune de până la 128KB de ECC Flash, 16KB de RAM și eXtreme Low Power. Acesta are un ADC pe 12-biți la 200 kps cu până la 14 intrări analogice, 3 comparatoare și CTMU pentru aplicații tactile. Este disponibil în capsule cu 28 pini, 44 pini și 48 pini. Această familie este ideală pentru aplicații de uz general.

Microcontrolerul este livrat din fabrică cu un firmware preîncărcat care vă permite să vă conectați rapid și să trimiteți date către platforma AWS folosind senzorii de temperatură și lumină de pe placă. Odată ce sunteți gata să vă construiți propriul proiect personalizat, puteți genera cu ușurință codul utilizând bibliotecile software gratuite din MPLAB Code Configurator (MCC).

Placa PIC-IoT WA este compatibilă cu MPLAB® X IDE și include următoarele elemente:

  • Depanatorul integrat (PKOB nano) asigură suport complet pentru programare și depanare prin MPLAB X IDE. De asemenea, acesta oferă acces la un port serial (punte serială către USB) și la un analizor logic (debug GPIO).
  • Depanatorul inclus la bord figurează pe PC ca un dispozitiv de interfață de stocare în masă care permite o programare ușoară de tip “drag and drop”, configurare Wi-Fi și acces complet la interfața CLI (Command Line Interface) a aplicației microcontrolerului.
  • Un soclu mikroBUS™ permite posibilitatea de a extinde capabilitățile plăcii prin selectarea a peste 450 de senzori și actuatoare opționale.
  • Un senzor de lumină utilizat pentru a demonstra datele publicate.
  • Un senzor de temperatură de mare precizie MCP9808 de la Microchip utilizat pentru a demonstra datele publicate și un încărcător de baterii Li-Ion/LiPo MCP73871 cu management al traseului de alimentare.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC-IoT WA sau de a primi un cupon de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-WA.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu