Câștigați un kit de dezvoltare Explorer 8 produs de Microchip

by gabi

Câștigați un kit de dezvoltare Microchip Explorer 8 (DM160228) de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15%, plus transport gratuit pentru una dintre aceste plăci.

Kitul de dezvoltare Explorer 8 este o placă de dezvoltare completă și o platformă pentru microcontrolere (MCU) PIC® pe 8-biți. Acest kit este o soluție de dezvoltare versatilă, oferind mai multe opțiuni pentru senzori externi, comunicație externă (off-board) și interfață umană. În plus, acesta oferă un spațiu amplu pentru extindere, ceea ce îl transformă într-o soluție excelentă pentru dezvoltatorii și inginerii aflați în căutarea unui instrument care acceptă cel mai mare număr de microcontrolere PIC pe 8-biți.

Kitul de dezvoltare Explorer 8 este cea mai recentă ofertă dintr-o lungă serie de instrumente profesionale pentru microcontrolere PIC pe 8-biți. Placa este rezultatul evoluției popularei plăci PIC18 Explorer Board și a fost actualizată pentru a beneficia de cele mai moderne caracteristici, inclusiv:

  • Periferice independente de nucleu integrate în cip
  • Compatibilitate cu toate microcontrolerele PIC
  • Capsule cu 8-, 14-, 20-, 28-, 40/44-, 64- și 80-pini

Mulțumită kitului de dezvoltare Explorer 8, puteți dispune de o singură platformă de dezvoltare care vă permite să actualizați un proiect vechi și, în același timp, să testați cele mai noi microcontrolere produse de noi.

Microchip a gândit kitul de dezvoltare Explorer 8 pentru a deveni instrumentul vostru principal pentru dezvoltarea de aplicații pe 8-biți, cu suport pentru o mare varietate de funcții. Componentele de pe placă permit să dezvoltați cu ușurință aplicații HMI, conversie de putere, IoT (Internet of Things), încărcare a bateriilor și multe alte aplicații care utilizează un puternic microcontroler PIC pe 8-biți.

Kitul de dezvoltare Explorer 8 are, de asemenea, o mare capacitate pentru extindere. Două interfețe Diligent Pmod™, două plăci Click™ de la MikroElectronika, precum și doi conectori de expansiune personalizați vă permit o adaptare rapidă pe măsură ce nevoile voastre de dezvoltare se schimbă. Kitul de dezvoltare Explorer 8 suportă mai multe soluții de programare și depanare, inclusiv PICkit™ 5, ICD 5 și emulatorul în circuit MPLAB® REAL ICE™.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de dezvoltare Microchip Explorer 8 sau de a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-Exp8.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu