Kitul de dezvoltare QPG6105DK Matter și Bluetooth de la Qorvo, disponibil acum la Mouser, simplifică dezvoltarea dispozitivelor IoT

by gabi

Mouser Electronics, Inc. comercializează în prezent kitul de dezvoltare QPG6105DK Matter™ și Bluetooth® de la Qorvo. Kitul de dezvoltare QPG6105DK permite dezvoltatorilor să aducă pe piață, rapid și ușor, dispozitive IoT (Internet of Things). Acesta este ideal pentru dezvoltatorii care utilizează Matter pentru crearea de produse cu consum redus de energie, cum ar fi senzori și actuatoare pentru case inteligente, iluminat inteligent, termostate și alte dispozitive finale conectate.

Kitul de dezvoltare QPG6105DK de la Qorvo, acum disponibil la Mouser, este un controler de comunicații pentru case inteligente multi-standard. Kitul include un mediu de dezvoltare Matter și Bluetooth Low Energy optimizat, exemple de aplicații și mai multe instrumente pentru a facilita dezvoltarea IoT. Certificat Matter-, Thread-, Bluetooth Low Energy- și Zigbee-, kitul de dezvoltare oferă un nivel ridicat de interoperabilitate și scalabilitate.

Kitul dispune de tehnologia exclusivă ConcurrentConnect™ de la Qorvo, care permite operarea simultană a mai multor protocoale și comunicarea simultană între mai multe dispozitive pentru case inteligente. ConcurrentConnect oferă capabilități multi-radio și multi-canal, coexistență și diversitate de antene, simplificând dezvoltarea de produse pentru aplicații IoT. Kitul de dezvoltare Matter și Bluetooth este format dintr-o placă radio QPG6105 și o placă carrier separată, permițând atât dezvoltarea aplicațiilor, cât și depanarea plăcii radio. Placa purtătoare include, printre altele, un depanator SEGGER J-Link și un port COM virtual, senzori de umiditate, PIR (infraroșu pasiv) și Hall, precum și LED-uri și butoane, pe lângă alte caracteristici. Placa radio dispune de un SoC QPG6105 cu 1 MByte de memorie flash, 128 KByte de memorie RAM și o putere de ieșire de +10 dBm.

Pentru a afla mai multe despre kitul de dezvoltare QPG6105DK Matter și Bluetooth, vizitați https://www.mouser.com/new/qorvo/qorvo-qpg6105-iot-development-kit/.
Pentru a afla mai multe despre protocolul Matter, vizitați https://www.mouser.com/empowering-innovation/more-topics/matter-protocol/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu