Farnell lansează HUB-ul Design, Build, Maintain

Noul HUB eficientizează dezvoltarea produselor, economisește timp și asigură eficiența operațională pentru clienții din toate industriile

by gabi

Farnell a anunțat lansarea noului său HUB de Proiectare, Construire, Întreținere (Design, Build, Maintain). Această platformă inovatoare a fost creată pentru a sprijini modul în care dezvoltatorii, producătorii de echipamente originale și clienții industriali traversează fiecare etapă a ciclului de viață al produsului, de la concepție la întreținere.

Având în vedere că faza de proiectare este esențială pentru a pune bazele oricărui produs de succes, HUB-ul Farnell oferă dezvoltatorilor acces la o gamă largă de componente în stoc, indispensabile pentru proiectare și prototipuri, simplificând procesul de dezvoltare și accelerând timpul de lansare pe piață. Având la dispoziție peste 13.000 de kituri de dezvoltare și plăci de evaluare, clienții pot explora cele mai recente tehnologii de la furnizori de top din întreaga lume. Farnell adaugă lunar, peste 5.000 de produse noi, asigurând accesul la soluții de ultimă oră.

Pentru a sprijini faza de construcție, Farnell oferă o selecție cuprinzătoare de componente electronice, inclusiv semiconductori, piese electromecanice, cabluri și conectori, hardware și accesorii pentru fabricarea produselor. Cu produse obținute de la peste 2000 de producători de top, clienții pot găsi tot ceea ce au nevoie într-un singur loc, economisind timp și resurse.

Serviciile de întreținere și reparații ale Farnell cuprind o gamă largă de soluții de automatizare și control, consumabile de producție, precum și instrumente și echipamente de testare industrială pentru a contribui la asigurarea eficienței și siguranței operaționale. Oferind acces la aceste produse esențiale, Farnell îi ajută pe clienți să își mențină facilitățile în bună stare de funcționare, asigurând siguranța angajaților și minimizând timpii de nefuncționare.

Pe lângă oferta extinsă de produse, HUB-ul va prezenta noi producători, resurse tehnice și inițiative industriale cheie, cum ar fi soluțiile Farnell de economisire a energiei și minilogul industrial care prezintă peste 300 de produse de la furnizori, noi tehnologii și articole tehnice. Minilogul include categorii precum Automatizare și control industrial, Ventilatoare, Putere, Relee și siguranțe, Senzori, Întrerupătoare, Testare și măsurare, Unelte și consumabile de producție, SBC-uri, Cabluri și conectori.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://uk.farnell.com/design-build-maintain#undefined.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu