Mouser Electronics sărbătorește cea de-a 60-a aniversare

by gabi

Mouser Electronics, este mândră să aniverseze al 60-lea an de activitate a companiei. Mouser a început cu câțiva angajați care lucrau într-un garaj din El Cajon, California, iar astăzi este un distribuitor global top 10 și o corporație de mai multe miliarde de dolari, cu 4.000 de angajați și 28 de locații în întreaga lume. Multe s-au schimbat în industria electronică din 1964 până în prezent, dar Mouser a rămas dedicat furnizării către clienți a celor mai noi tehnologii, cât mai repede posibil.

Președintele și directorul executiv al Mouser Electronics, Glenn Smith, care s-a alăturat companiei în 1973, atribuie succesul Mouser echipei Mouser și dedicației acesteia pentru a oferi cele mai bune servicii din domeniu.

În ultimele cinci decenii, Smith a ajutat la transformarea micii companii în gigantul de distribuție de componente top 10, care este astăzi Mouser, deservind peste 650.000 de clienți și distribuind cele mai noi componente electronice și dispozitive semiconductoare de la peste 1.200 de producători parteneri.

Mouser are o istorie bogată, cu multe repere. În 1973, când Glenn Smith, student în anul întâi de facultate, a acceptat un loc de muncă cu jumătate de normă în depozit, era unul dintre cei doar 12 angajați. În 1986, compania și-a mutat activitatea din California în Texas, plasând Mouser în apropierea Aeroportului Internațional Dallas/Fort Worth pentru a-și extinde capacitățile de distribuție. În 2000, TTI, Inc. din Fort Worth a achiziționat Mouser, iar în 2004, Smith a fost promovat la funcția de președinte și director executiv. În 2007, Mouser și TTI au fost achiziționate de Berkshire Hathaway, Inc., deținută de Warren Buffett.

Pe lângă cele 28 de locații ale sale, Mouser are ca punct de referință sediul central și depozitul global al companiei, situat în campusul său de 100 de acri din Mansfield, Texas. De-a lungul deceniilor, Mouser a fost recunoscută pentru inovație, leadership și eforturile sale în industrie, comunitate și marketing, câștigând o mulțime de premii. În 2012, Mouser a primit premiul “Angajator de excelență” pentru Comitatul Tarrant datorită impactului economic și comunitar deosebit în nordul Texasului. În 2019, Smith a fost numit de Fort Worth Business Press drept cel mai bun CEO al unei companii publice. Mouser a câștigat, de asemenea, premiul “Large Business of the Year” în 2014 și premiul “Best Places to Work” în 2021. În 2022, compania a primit peste 30 de premii pentru excelență în distribuție din partea partenerilor săi producători.

Pentru mai multe informații despre cea de-a 60-a aniversare, vă rugăm să vizitați https://eu.mouser.com/60years/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu