Un nou demo de la NeoCortec arată cum se pot crea ușor și rapid soluții complete de la senzori la cloud folosind tehnologia de rețea mesh fără fir NeoMesh

by gabi

NeoCortec a prezentat o demonstrație inedită la standul său precum și în două din pavilioanele expoziției Embedded World 2024. Această demonstrație ilustrează dezvoltarea rapidă și fără probleme a unor soluții complete de la senzori la cloud folosind plăcile NeoMesh Click de la MikroE și soluția cloud IoTConnect de la Avnet.

Demonstrația se bazează pe plăcile NeoMesh Click recent lansate de la MikroE, care integrează toți senzorii necesari, fiind ideale pentru rețele mesh wireless și disponibile prin intermediul ecosistemului ușor de utilizat de la Avnet. Interfațată direct cu soluția cloud IoTConnect de la Avnet, facilitând procesarea și analiza rapidă și simplă a datelor, demonstrația prezintă funcționalitatea cuprinzătoare a unei rețele de senzori bazate pe cloud. Această soluție își găsește aplicații în diverse domenii, cum ar fi clădirile inteligente, spațiile de lucru, contorizarea, securitatea, agricultura, transportul, Industrie 4.0, domeniul medical și distribuția de alimente.

Plăcile Click™ de la MikroE elimină necesitatea ca inginerii să creeze ei înșiși orice hardware de dezvoltare, permițându-le să inițieze rapid și cu costuri minime testarea de tip “Proof-of-Concept” a stivei de protocoale de rețea NeoMesh într-o aplicație reală. Plăcile Click dispun de modulele de rețea compacte și de mică putere NC1000 și NC2400 de la NeoCortec, care se adresează unei game largi de aplicații bazate pe IoT și rețele de senzori bazate pe cloud. Sunt disponibile trei versiuni ale plăcilor NeoMesh Click, câte una pentru fiecare dintre modulele de comunicații care funcționează la 868 MHz, 915 MHz și 2,4 GHz. Consumul mediu de energie este de numai 20uA.

Mai multe informații în limba Engleză: Electronica Azi International

NeoCortec

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu