DigiKey adaugă peste 450 de furnizori noi și 1,7 milioane de componente noi în 2023

by gabi

În 2023, DigiKey a introdus peste 450 de noi furnizori și 1,7 milioane de piese noi accesibile.

DigiKey, unul dintre principalii distribuitori comerciali la nivel mondial, care oferă cea mai mare selecție de componente tehnice și produse de automatizare în stoc pentru expediere imediată,  a anunțat astăzi că și-a extins portofoliul în 2023 prin adăugarea a peste 450 de noi furnizori în cadrul activității sale principale, “DigiKey Marketplace” și programul “Fulfilled by DigiKey”. Compania a adăugat peste 1,7 milioane de componente noi accesibile, inclusiv peste 230.000 de componente cu stoc disponibil pentru vânzare, în cadrul activității sale principale în 2023.

“2023 a fost un an de inovație record, deoarece am continuat să oferim cele mai noi tehnologii și să ne consolidăm poziția de lider în distribuția unei selecții vaste și tot mai mari de componente din mai multe grupuri de produse”, a declarat Mike Slater. “Privind spre anul 2024, stocurile se stabilizează și revin la o stare de normalitate, susținând angajamentul DigiKey de a accelera progresul pentru fiecare proiectant, cumpărător și constructor, prin oferirea celui mai mare portofoliu de furnizori și a celei mai largi oferte de produse. Suntem încântați să anunțăm că aceste produse sunt disponibile în prezent pentru comunitatea globală a inginerilor.”

De asemenea, compania continuă să extindă diversitatea produselor și a furnizorilor săi în noi categorii de produse prin intermediul “DigiKey Marketplace”, o sursă unică pentru toate aspectele inovației tehnologice, ce include plăci PCB goale, automatizare industrială, testare și măsurare, soluții IoT și, practic, toate lucrurile legate de și asociate inovației tehnologice, toate disponibile printr-o experiență de cumpărare unică. De obicei, produsele Marketplace se livrează în termen de 1 până la 5 zile, direct de la furnizor.

Unele dintre noile produse cheie adăugate la gama de producători DigiKey în 2023 includ Gateway-ul de monitorizare a activelor cu CLOUD ID de la Banner, deconectările rapide cu blocare Loxon de la Molex, microcontrolerele PSoC 4000T de la Infineon, FET GaN TP44200NM de la Tagore, transformatoarele în contratimp de la Würth Elektronik și multe altele. Furnizorii principali au continuat să își extindă ofertele, adăugând noi produse dintr-o varietate de divizii.

DigiKey este un distribuitor autorizat de componente electronice pentru mai mult de 2.900 de furnizori de top din industrie, garantând inginerilor, proiectanților, profesioniștilor în achiziții și constructorilor că produsele pe care le comandă sunt autentice și vin la DigiKey direct de la producător.

Pentru mai multe informații despre furnizorii din portofoliul DigiKey, vă rugăm să vizitați site-ul DigiKey.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu