Cele mai recente stații de lipit WXsmart de la Weller sunt acum disponibile la Farnell

WXsmart de la Weller este prima soluție de lipit manuală “all-in-one” care oferă un control total al procesului cu conectivitate și trasabilitate maximă pentru a susține standardele IoT.

by gabi

Farnell a adăugat cinci noi kituri de lipit WXsmart de la Weller și două noi accesorii pentru a oferi profesioniștilor o soluție inteligentă și sigură pentru toate nevoile lor de lipire.

Fiecare kit este echipat cu stația premiată WXsmart de la Weller, împreună cu o serie de unelte și accesorii potrivite pentru diverse aplicații de lipire specializate.

Stația “all-in-one” acționează ca un creier al bancului de lucru, consolidând toate aplicațiile de lipire într-o singură stație. Platforma suportă în totalitate Smart Soldering 4.0 cu vârfuri și instrumente inteligente, economisind costuri, timp și spațiu. Vârfurile inteligente Weller oferă multiple funcții de trasabilitate datorită cipului integrat în fiecare vârf de lipire.

Unele dintre caracteristicile cheie ale WXsmart includ:

  • CONTROL: Control total al procesului (TPC) pentru a gestiona întregul proces de lipire, de la vârf la stație.
  • CONNECT: Conectivitate maximă pentru a susține standardele IoT pentru o trasabilitate completă, acces facil la control de la distanță cu ajutorul telefonului mobil.
  • SAFE: Securitate cibernetică încorporată pentru a preveni întreruperile costisitoare.
  • SMART: Platforma suportă pe deplin Smart Soldering 4.0 cu vârfuri și instrumente inteligente, economisind costuri, timp și spațiu. Vârfurile inteligente Weller oferă multiple funcții de trasabilitate datorită cipului integrat în fiecare vârf de lipire.

Weller este singura companie specializată în stații de lipit din lume care oferă o stație de lipit inteligentă “all-in-one”.

Mai multe informații în limba Engleză: Electronica Azi International

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu