Digi-Key distribuie în exclusivitate noul kit XPLR-IoT-1 de la u-blox pentru achiziționare la nivel mondial

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție de componente electronice din lume, disponibile în stoc pentru expediere imediată, a anunțat că noul kit XPLR-IoT-1 de la u-blox, lider mondial în domeniul tehnologiei de localizare și al comunicațiilor wireless, este acum disponibil pentru achiziționare la nivel global, exclusiv de la Digi-Key.

Kitul XPLR-IoT-1 este o platformă de dezvoltare gata de utilizare, cu componente și servicii IoT cheie pentru numeroase cazuri de utilizare și aplicații diferite. Kitul include tehnologie GNSS, celulară, Wi-Fi și Bluetooth, împreună cu servicii de comunicații în cloud.

Kitul include tot ce este necesar pentru o experiență gata de utilizare, iar configurarea inițială este rapidă și ușoară. În numai câțiva pași, kitul poate trimite date în cloud și scoate în evidență o soluție completă de la un capăt la altul, iar o baterie reîncărcabilă permite o utilizare portabilă. Pentru poziționare, un receptor GNSS de mică putere oferă date precise. Kitul de explorare are, de asemenea, senzori integrați pentru temperatură, umiditate, presiune și lumină ambientală, împreună cu un magnetometru, giroscop, accelerometru și un indicator de baterie.

“Kitul de explorare XPLR-IoT-1 este mult mai mult decât o placă de evaluare. Are multe de oferit: telefonie celulară, rază scurtă de acoperire, GNSS și clouda declarat Josh Mickolio, Wireless and IoT business development Manager la Digi-Key. “Este într-adevăr un hub tehnologic care poate fi folosit pentru a dezvolta aproape orice aplicație de senzori și conectivitate și este ceva ce inginerii pot modela în funcție de nevoile lor. Flexibilitatea combinată cu ușurința de utilizare a acestui produs este extraordinară – suntem încântați să ajutăm la lansarea acestui produs”

“Suntem încântați să lansăm kitul XPLR-IoT-1 împreună cu Digi-Key, care include toate cele patru centre de produse u-blox, pentru a accelera procesele demostrative de la senzor la cloud și a testa rapid conceptele de proiectare,” a declarat Chris Corrado, Vice president of global distribution la u-blox. “Fie că este vorba de un senzor pe XPLR-IoT-1 sau de utilizarea XPLR-IoT-1 pentru a se conecta la un senzor Bluetooth sau Wi-Fi, suntem încântați să vedem cum clienții își pot scurta timpul de verificare a conceptului și să încerce cele mai recente tehnologii ale noastre.”

Pentru mai multe informații și pentru a comanda kitul XPLR-IoT-1 kit de la u-blox, vă rugăm să vizitați site-ul Digi-Key.

u‑blox
Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu