DigiKey și NXP lansează concursul de proiectare MCX MCU

Concursul de proiectare organizat de DigiKey și NXP - MCX MCU - se desfășoară în perioada 8 aprilie - 20 mai 2024

by gabi

DigiKey, unul dintre principalii distribuitori la nivel mondial, care dispune de cea mai mare selecție de componente tehnice și produse de automatizare în stoc pentru expediere imediată, este încântat să anunțe colaborarea sa cu NXP® Semiconductors pentru lansarea concursului de proiectare MCX MCU la expoziția Embedded World. Utilizând noile plăci de dezvoltare FRDM de la NXP, participanții la concurs sunt invitați să trimită idei de proiectare și proiecte pentru a avea șansa de a câștiga o varietate de premii, inclusiv un pachet cu marele premiu care conține un MacBook Pro de 14 inch, Apple Watch Series 9 și AirPods Pro.

DigiKey și NXP vor selecta câștigătorii până la data de 15 august 2024. Premiul al doilea este o bicicletă electrică, iar premiul al treilea este un card cadou DigiKey în valoare de 750 USD. Douăzeci și cinci de finaliști vor fi, de asemenea, selectați pentru a primi pachete cadou.

Concursul s-a lansat la 8 aprilie 2024, iar toate ideile de proiectare trebuie trimise până la 20 mai 2024. Proiectele finale trebuie să fie trimise până la 31 iulie 2024.

Pentru a se înscrie, participanții trebuie să selecteze o placă FRDM cu noile microcontrolere NXP din seriile MCX N și MCX A. Plăcile FRDM vin cu un factor de formă și conectori standard, acces ușor la I/O-urile microcontrolerului și un depanator MCU-Link încorporat.

Seria MCX N de la NXP reprezintă microcontrolere de înaltă performanță, cu consum redus de energie, care dispun de o arhitectură cu două nuclee, acceleratoare pe cip și periferice inteligente pentru capabilități de multitasking și eficiență a performanței. Seria MCX A a companiei este formată din microcontrolere multifuncționale menite să se adreseze unei game largi de aplicații cu consum redus de putere și periferice inteligente.

Vizitați site-ul All About Circuits pentru a consulta regulamentul complet, termenii și condițiile.

Mai multe informații în limba Engleză: Electronica Azi International

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu