TriLite anunță disponibilitatea mostrelor pentru scanerul Trixel® 3 Laser Beam Scanner (LBS), pentru accelerarea dezvoltării cazurilor de utilizare AR

by gabi

TriLite anunță disponibilitatea mostrelor Trixel® 3 laser beam (LBS), care combină dispozitivul de afișare, componentele electronice de control și software-ul Trajectory Control Module (TCM) al companiei. Furnizând toate componentele la nivel de sistem necesare pentru evaluare, dezvoltare de aplicații și testare, aceste mostre vor permite clienților să realizeze rapid prototipuri pentru sistemele lor de realitate augmentată (AR) și să reducă timpul de lansare pe piață.

Trixel 3 este cel mai mic ecran de proiecție din lume. Acesta oferă dimensiuni compacte și o greutate extrem de redusă, împreună cu luminozitate și precizie excepționale. Dispozitivul permite soluții de realitate augmentată pentru ochelari inteligenți și pentru o gamă largă de aplicații, având un consum de putere ultra-redus (<320 mW) pentru o utilizare pe tot parcursul zilei.

Mostrele de inginerie se bazează pe dispozitivul de afișare optică Trixel 3, care combină o oglindă MEMS 2D, diode laser RGB și toate componentele optice. Unitatea LBS este pre-calibrată pentru alinierea culorilor și corectarea distorsiunilor.

Cel mai recent software TCM de la TriLite este furnizat împreună cu mostrele tehnice. TCM face parte din abordarea de tip “software-defined display” (display definit prin software) a TriLite, care transferă complexitatea din domeniul hardware în cel software. Acesta utilizează algoritmi brevetați pentru a asigura o calitate optimă a imaginii și o latență minimă, pentru a controla poziția și luminozitatea cu o precizie sub-pixel și pentru a asigura un consum redus de putere. TCM rulează pe un procesor gazdă, iar mostrele tehnice includ o gazdă de evaluare adecvată.

Mostrele tehnice includ, totodată, electronica de comandă pentru conectarea Trixel 3 LBS la gazdă. Aceasta include controlerul de imagine TriLite (TIC), driverele pentru diodele laser RGB și oglinda MEMS.

Trixel 3 este complet compatibil cu ghidurile de undă de ultimă generație, fără a necesita un releu optic, economisind astfel spațiu și reducând greutatea.

TriLite

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu