Comunitatea element14 lansează concursul de proiectare “Experimenting with Extreme Environments”

Noul concurs de proiectare oferă participanților posibilitatea de a proteja dispozitivele electronice în medii extreme

by gabi

element14 în colaborare cu Hammond Manufacturing, lansează concursul de proiectare “Experimenting with Extreme Environments”. Zece proiectanți vor avea ocazia să construiască proiecte capabile, care să reziste la condiții de mediu extreme, cum ar fi schimbări critice de temperatură, praf, umiditate și multe altele, folosind kitul furnizat pentru construirea unui sistem electronic, amplasarea acestuia într-o carcasă și efectuarea de experimente pentru a testa carcasa împotriva condițiilor extreme.

Participanții vor primi un kit cu următoarele componente pentru a-și proiecta sistemul electronic:

  • Modul de calcul Pi4
  • Placa I/O a modulului de calcul Pi4
  • DISPLAY, ALFANUMERIC, 20×4
  • Carcasă IP68, cu partea superioară transparentă
  • Antenă RF, WiFi, BLE, Thread, Hart Wireless, Zigbee
  • Conector circular, mufă pentru montare pe cablu, 4 contacte
  • Conector circular, fișă pentru montare pe cablu, 4 contacte
  • Conector circular, mufă pentru montare pe panou, 4 contacte

Participanții vor putea să își testeze sistemele simulând factori de mediu extremi folosind stropi de apă, vibrații, praf, impact și alte forțe care imită condițiile la care sunt expuse electronicele în exterior.

Înscrierile sunt deschise până la 8 martie 2024. Odată selectați, participanții au timp până la 18 mai 2024 pentru a-și realiza experimentele și pentru a trimite un articol detaliat pe blog. Participanții pot câștiga puncte suplimentare dacă publică un număr de până la cinci postări suplimentare pe blog până la 17 mai 2024. Câștigătorii vor fi anunțați în luna mai 2024.

Câștigătorul marelui premiu va primi un aparat de termoviziune Fluke, precum și o sursă de alimentare Multicomp Pro Bench, iar cel de-al doilea clasat va primi un osciloscop portabil de semnal mixt și înaltă rezoluție – Analog Discovery Pro 3000 – ocupantul locului al treilea va primi un Solder Pot și un kit Rachet Crimp Tool, ambele de la Multicomp Pro, iar ceilalți finaliști ai concursului vor primi un kit Tiny ML de la Arduino.

Pentru a afla mai multe despre concursul “Experimenting with Extreme Environments” și pentru a vă înscrie în competiție, vizitați:  https://community.element14.com/challenges-projects/design-challenges/experimenting-with-extreme-environments/.

element14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu