Mouser stimulează inovația la Embedded World 2024

Distribuitorul autorizat la nivel mondial va fi prezent în Pavilionul 4A, Standul 102

by gabi

Mouser Electronics Inc. va stimula inovația la expoziția Embedded World din acest an de la Nürnberg, Germania. În perioada 9-11 aprilie, toți cei din domeniul sistemelor embedded se vor întâlni pentru a afla mai multe despre cele mai recente tendințe din industrie și pentru a genera împreună idei și concepte pentru viitor.

Standul Mouser va include o zonă dedicată jocurilor retro din anii ’80, unde participanții se vor putea întrece în jocul de stivuire “Pick, Pack, Stack”. Standul va include, de asemenea, foarte popularul joc “Roata norocului”, oferind vizitatorilor șansa de a câștiga un premiu. În plus, participanții au ocazia de a câștiga un kit de dezvoltare de la unul dintre producătorii parteneri importanți ai Mouser prin intermediul unei trageri la sorți online. De asemenea, vizitatorii se pot relaxa și se pot bucura de o ceașcă de cafea proaspăt preparată, servită de un braț robotizat. Oaspeții prezenți la stand vor avea șansa de a discuta cu echipa de servicii pentru clienți, care va fi pregătită să răspundă la orice întrebări și să ghideze participanții prin https://eu.mouser.com.

Retro Gaming Kiosk – “Pick, Pack, Stack”

Întoarceți-vă în timp cu jocul de stivuire retro – “Pick, Pack, Stack.” Retrăiți nostalgia anilor ’80 la chioșcul de jocuri de la Mouser, în timp ce jucătorii se întrec între ei, ghidând un personaj mBot pentru a stivui rapid pachetele fără a le lăsa să cadă. Jucătorii vor trebui să fie atenți la timp, deoarece acest joc este o cursă contra cronometru. Cei care reușesc să stivuiască pachetele în cel mai rapid timp vor apărea în clasamentul de tip “arcade”, unde vor fi stabiliți primii 10 jucători la finalul expoziției.

Coffee Station

Descoperiți combinația perfectă de inovație tehnologică și gust cu stația noastră de cafea autonomă de ultimă generație! Cu ajutorul interfeței inteligente om-mașină EdgeReady de la NXP Semiconductors comanda unei cafele devine o joacă de copii. Tehnologia sa avansată de învățare automată permite capabilități sofisticate de recunoaștere a feței și de identificare a cuvintelor cheie. Este nevoie doar de o privire rapidă și de câteva cuvinte prietenoase, iar odată ce comanda este recepționată, vizitatorii vor fi surprinși în continuare, când un braț robotizat elegant le va servi o ceașcă de cafea proaspăt preparată și delicioasă.

Customer Service Pod

Echipa de servicii pentru clienți de la Mouser va fi prezentă la stand pentru a oferi îndrumare cu privire la modul de utilizare a unei game largi de servicii și instrumente online utile, care pot sprijini inginerii pe parcursul procesului de proiectare. Printre acestea se numără instrumentul FORTE Intelligent BOM, asistentul pentru preț și disponibilitate (Price and Availability Assistant), biblioteca de proiectare ECAD și calculatoarele de conversie de la Mouser. Echipa de servicii va fi disponibilă, de asemenea, pentru a răspunde la orice întrebări referitoare la comenzi și termene de livrare.

Premii “Spin-to-Win”

Veniți la stand pentru a participa la popularul joc Mouser “Roata norocului”, în cadrul căruia vizitatorii au posibilitatea de a câștiga un premiu dintr-o selecție largă de gadgeturi și instrumente de dezvoltare de înaltă calitate.

Tragere la sorți online a premiilor

Mouser va organiza, totodată, o tragere la sorți online cu ocazia expoziției Embedded World 2024, unde cei care se înregistrează pot participa pentru a câștiga unul dintre kiturile de dezvoltare de la unii dintre partenerii producători importanți ai Mouser:

Tragerea la sorți online a premiilor oferite cu ocazia expoziției Embedded World 2024 este deschisă pentru înscrieri începând cu 4 martie 2024 până la 3 mai 2024. Pentru a participa la tragerea la sorți și pentru a descoperi mai multe despre ce va expune Mouser la Embedded World, vizitați: https://emea.info.mouser.com/embeddedworld-2024-en (în limba Engleză).

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu