Soluții de componente pentru aplicații embedded

by donpedro

Würth Elektronik eiSos, producător de componente electronice și electromecanice, a fost prezent la expoziția embedded world (Nürnberg, 27 februarie – 1 martie 2018).
La standul 3-247, unul dintre cele mai mari din Hala 3 a Centrului Expozițional din Nürnberg, compania a prezentat cele mai mici componente. Cu numeroase produse noi disponibile în variantele de împachetare 0402 și 0603, producătorul susține miniaturizarea avansată a ansamblurilor. Un alt subiect cheie la standul Würth Elektronik eiSos a fost – suprimarea – un exemplu de utilizare fiind pentru liniile de semnal cu ajutorul unor ferite multistrat de înaltă frecvență.

WE-MPSB, ferite SMT cu capabilitate specificată de curent de vârf   —  Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

WE-MAPI – printre cele mai mici inductoare din lume fabricate dintr-un aliaj de fier magnetic  —  Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

WE-MPSB se numără printre stele. Această primă serie de ferite SMT din lume cu va­loare specificată a curentului de vârf este optimizată pentru filtrarea convertoarelor DC/DC în comutație de înaltă frecvență în medii industriale dificile.
Alte produse importante prezentate la expoziție au fost WE-MAPI, printre cele mai mici inductoare din lume fabricate dintr-un aliaj de fier magnetic, transformatoarele WE-LAN-AQ-10/100 Base-T cu proprietăți îmbu­nă­tățite de pierderi pe retur și intermodulație, precum și noile module de putere MagI³C.
Cu MagI³C-VDMM (Variable Step Down MicroModule), Würth Elektronik eiSos își extinde seria de module de putere cu densitate mare de putere, foarte puține componente externe și compatibilitate electromagnetică excelentă, disponibilă în capsulă LGA-6EP extrem de compactă. Modulul MagI³C-VDRM (Variable Step Down Regulator Module) este acum disponibil în capsulă TO263-7EP – ideală pentru aplicații de prototipare.
Domeniul dispozitivelor electromecanice a fost reprezentat de conectorii de înaltă calitate WE-COM-USB-3.1 de tip C. Aceste dezvoltări, precum și altele, reflectă așteptările Würth Elektronik, conform cărora conectorul USB este desemnat să câștige rapid în aplicațiile industriale.

WL-SMDC, LED-uri ceramice pentru horticultură cu împachetare 3535 pentru iluminarea plantelor în laboratoare și în facilitățile de reproducție.  —  Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

LED-urile în creștere
Domeniul LED-urilor oferă produse remarcabile care se adresează aplicațiilor de iluminat. LED-urile ceramice pentru aplicații horticole – WL-SMDC 3535 – s-au aflat în lumina reflectoarelor. Spectrul de lumină oferit de noua serie de LED-uri compacte este ideal pentru iluminarea plantelor în la­boratoare și în facilitățile de reproducție. Alte dispozitive prezente la stand au fost LED-urile pentru asamblare SMT – WL-SMCW 0402 și 0603 de mici dimensiuni și LED-urile WL-SFTW PLCC-6 RGB, această serie reprezentând o combinație puternică de LED-uri roșii, verzi și albastre pentru afișarea oricărei culori în aplicații precum decorarea și iluminarea fundalului. De interes deosebit, în special pentru producătorii de senzori, au fost și cele patru noi modele de LED-uri IR.

AMB2621 este un modul wireless BLE de 2.4GHz conform cu standardul Bluetooth Smart 4.2.  —  Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Filialele prezente în stand
AMBER wireless a prezentat, printre altele, AMB2621, un modul wireless de 2.4GHz de putere ultra-redusă, modulul wireless AMB8826 cu rază lungă de acțiune (868 MHz), precum și modulul wireless AMB2220 cu rază lungă de acțiune (2.4GHz). De asemenea, pe lângă modulul wireless (all-in-one) AMB2524 de 2.4GHz cu antenă integrată, au mai fost prezentate și diferite module wireless M-Bus. AMB2301 oferă o soluție Bluetooth integrată, care va fi disponibilă în curând.

Chipset-ul nu are nevoie de unitate de control extern și permite activare Bluetooth fără niciun cost sau efort suplimentar.

IQXC-25, Ceas de cristal cu dimensiuni extrem de compacte pentru aplicații IoT  —  Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

IQD Frequency Products Inc., ultima achiziție a grupului Würth Elektronik eiSos, și-a prezentat portfoliul de dispozitive cu cuarț și oscilatoare, începând cu IGXC-240 cu receptor GPS și oscilator stabil de înaltă calitate, de 1.2 × 1 mm și continuând cu oscilatoare cu rubidium destinate celor mai exigente aplicații. Elementul central a fost dispozi­tivul IQOV-114 OCXO, disponibil într-o capsulă SMD de 20 × 12.7mm.
Acesta oferă o stabilitate extraordinară a frecvenței, de până la ±1ppb pe întreaga gamă de temperaturi industriale de la -40 la +85°C.
De exemplu, este ideal pentru stații de bază de nivel 3, 4G / LTE / 5G sau pentru aplicații de comunicații prin satelit.

Program complet pentru componentele standard
În prezentarea portofoliului său larg de condensatoare, Würth Elektronik eiSos acordă o importanță deosebită condensatoarelor electro­litice din aluminiu. Un produs evidențiat aici a fost condensatorul din aluminiu – polimer WCAP-PSHP: dimensiuni reduse, curenți mari de riplu, insensibil la variațiile de temperatură și compatibil cu tehnologia de lipire prin recristalizare (reflow). În domeniul componentelor standard, Würth Elektronik eiSos oferă o gamă largă de produse și servicii, precum ar fi mostre gratuite, kituri de proiectare reîncărcate gratuit, suport tehnic și livrare rapidă din stoc, chiar și pentru comenzi mici – toate acestea sunt avantajele prin care Würth Elektronik eiSos se poziționează ca un partener puternic pentru dezvoltatori.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu