O nouă carte electronică de la Mouser și Würth Elektronik oferă perspective de specialitate privind Internetul Lucrurilor

by gabi

Mouser Electronics, Inc. a lansat o nouă carte electronică în colaborare cu Würth Elektronik, reunind opt experți pentru a discuta cele mai relevante aplicații pentru tehnologiile și dispozitivele IoT (Internet of Things).

În lucrarea 8 Industry Experts Discuss Trends in the Internet of Things, lideri de opinie de la Würth Elektronik, Bosch, Schneider Electric și alte companii inovatoare discută despre domeniul în plină expansiune al dezvoltării dispozitivelor IoT și despre potențialul său de a revoluționa o varietate de industrii. Cartea electronică cuprinde patru capitole dedicate unor tendințe specifice IoT, inclusiv modele de afaceri IoT emergente, senzori și caracteristici inteligente, precum și date și conectivitate în cloud. Fiecare capitol include citate pertinente de la experți din industrie, precum și un rezumat al principalelor concluzii și link-uri către soluții Würth Elektronik relevante.

Noua carte electronică include link-uri către șapte produse importante de la Würth Elektronik, fie în stoc, fie disponibile pentru a fi comandate la Mouser, inclusiv unitatea de măsurare inerțială cu 6 axe WSEN-ISDS, modulul radio Calypso Wi-Fi, kitul de proiectare IoT Calypso și o gamă de module inteligente Bluetooth®. Componentele IoT de la Würth Elektronik suportă o gamă largă de aplicații, inclusiv automatizări casnice, rețele de senzori, dispozitive medicale și echipamente industriale.

Pentru a afla mai multe despre Würth Elektronik, vizitați https://eu.mouser.com/manufacturer/wurth-elektronik/.
Pentru a citi noua carte electronică, accesați https://resources.mouser.com/manufacturer-ebooks/8-industry-experts-discuss-trends-in-the-internet-of-things/.
Pentru a răsfoi toate cărțile electronice ale producătorilor de la Mouser, vizitați https://resources.mouser.com/manufacturer-ebooks/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu