Proiectarea modulelor de putere a devenit mai ușoară

Würth Elektronik își extinde instrumentul de simulare online REDEXPERT cu MagI³C Power Module Designer

by gabi

Nou în REDEXPERT: MagI³C Power Module Designer – Sursă imagine: Würth Elektronik

REDEXPERT, platforma online care facilitează selectarea componentelor Würth Elektronik, simularea și proiectarea aplicațiilor, dispune acum de o nouă funcție. MagI³C Power Module Designer permite integrarea rapidă și fără probleme a unui modul de putere într-o aplicație, fără a fi nevoie de competențe speciale în domeniul convertoarelor DC/DC. Instrumentul ghidează dezvoltatorii pas cu pas prin întregul proces de selecție și configurare. Propunerea de proiectare creată automat este redată sub forma unui fișier PDF, împreună cu o listă a componentelor necesare. Instrumentul oferă, de asemenea, o opțiune pentru comanda directă de mostre pentru componentele selectate de la Würth Elektronik.

Ori de câte ori doriți să utilizați un modul de alimentare MagI³C în dezvoltarea unei aplicații, o fereastră intuitivă vă ghidează prin procesul de selecție, care vă solicită să introduceți cerințele aplicației, cum ar fi tensiunea de intrare și de ieșire și curentul de sarcină. După ce răspundeți la întrebări referitoare la necesitatea izolării galvanice a sursei de tensiune, vi se prezintă o propunere inițială pentru un modul de alimentare MagI³C adecvat. Această propunere constituie, apoi, baza pentru configurarea individuală a parametrilor; de exemplu, potențiometre pentru tensiunea de ieșire, capacitoarele de intrare și ieșire sau frecvența de comutare. Datele pentru aplicație sunt apoi utilizate pentru a rula o simulare a modulului de putere, permițându-vă să analizați parametrii de performanță ai acestuia, cum ar fi eficiența, riplul tensiunii de ieșire și consumul de curent de intrare.

Propunerea de proiectare poate fi apoi utilizată pentru a comanda mostrele necesare direct de la Würth Elektronik, care livrează componente atât pentru producția experimentală, cât și pentru cea de serie, direct din stoc, fără o cantitate minimă de comandă.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu