Modul de alimentare izolat cu eficiență ridicată, înalt protejat

Würth Elektronik își extinde familia MagI³C-FISM

by gabi

WPME-FISM SMT-8, 3,3 V – 5 V – Sursa imaginii: Würth Elektronik

Modulele de putere MagI³C-FISM de la Würth Elektronik au un nou membru: WPME-FISM “Fixed Isolated SIP/SMT Module” SMT-8 cu 3,3V până la 5V și o putere nominală (POUT) de 1W. Convertorul DC/DC cu tensiune de ieșire fixă și etaj de putere cu comutație integrat, transformator, precum și capacitanță de intrare și ieșire, este 100% pin-compatibil cu modelul anterior MagI³C-FISM. Acesta are proprietăți îmbunătățite: eficiența urcă la 84%, domeniul temperaturii de operare a fost mărit la 105°C, iar tensiunea de izolare este de 3 kV (pentru 60 de secunde). La fel ca unii dintre predecesorii săi, acest modul de putere are protecție continuă la scurtcircuit.

Modulele de putere MagI³C FISM au avantajul că nu sunt necesare componente externe pentru operare și, prin urmare, efortul necesar pentru proiectarea circuitelor este minim.

Întreaga gamă de produse este certificată UL 62368-1. Nivelul scăzut de interferențe electromagnetice conduse și radiate este conform cu standardul EN55032 clasa B / CISPR-32.
Würth Elektronik oferă mostre gratuite la cerere. Noul modul FISM cu tensiune de ieșire de 5V este disponibil acum în stoc, fără o cantitate minimă de comandă.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu