Touch Board de la “Bare Conductive” în oferta COMPEC

by donpedro

Placa tactilă (Touch Board) este o platformă uşor de utilizat pentru o gamă uriaşă de proiecte. Combinând Placa Tactilă cu Vopseaua conductivă Bare (Nr. stoc RS 835-2699) puteţi transforma aproape orice material sau suprafaţă într-un senzor capacitiv sau de proximitate.

Puteţi picta un comutator pe perete, să faceţi un pian din hârtie, să creaţi o suprafaţă interactivă particularizată sau să declanşaţi sunete dintr-un MP3 player integrat pe placă.

Numărul proiectelor ce pot fi activate tactil prin combinarea unei Placi tactile cu Vopseaua electrică este limitat doar de imaginaţie.

Placa tactilă (Touch Board) este o placă compatibilă cu Shield-urile Arduino, ce dispune de funcţii suplimentare precum o interfaţă tactilă/ proximitate pe 12 canale şi un MP3 player.

Din punct de vedere al mediului de programare, aceasta este un Arduino Leonardo.

• Nr. stoc RS: 837-1729 • Cod de producător: SKU-5006

– Microcontroler ATMega32u4 16MHz
– Memorie flash 32KB, 2,5KB SRAM, 1KB EEPROM
– MPR121 – interfaţă tactilă pe 12 canale
– VS1053B – CODEC audio multi-format
– Maximum 20 pini GPIO, 7 canale PWM, 12 canale de intrare analogice, 12 electrozi tactili din care 8 pot fi configuraţi ca extra GPIO cu capabilitate PWM
– Alimentare +5Vdc (prin USB sau baterie)
– Soclu de card microSD, jack de ieşire audio, conector microUSB, conector pentru alimentare din exterior
– Dimensiuni: 84 mm × 62 mm × 10 mm

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

 

Autor:
Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

 

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu