Clește de sertizare cu stocare și fălci interschimbabile KNIPEX

by donpedro

Clește de sertizat: KNP.973302

Compania germană KNIPEX furnizează instrumente de mână considerate a fi printre cele mai bune de pe piață. Originile companiei datează din 1882. KNIPEX este specializată în principal în producția unei game largi de clești, de la clești universali la clești speciali. În ultimii ani, compania s-a concentrat pe dezvoltarea de instrumente inovatoare pentru sertizarea conectorilor și a terminalelor. Un astfel de instrument este cleștele de sertizat cu spațiu de stocare și fălci interschimbabile KNP.973302 – un produs pe care am dori să îl prezentăm astăzi clienților noștri.

Spațiul de stocare are un lacăt care împiedică pierderea cleștilor.

Conectorii cu sertizare sunt o modalitate rapidă și convenabilă de a termina cablurile și de a le pregăti pentru a fi utilizate într-o instalație dedicată. Vârfurile sertizate sunt utilizate pentru conectori de semnal în electronice mici, cât și pentru aplicații de comunicații și sisteme de alimentare: manșoanele de compresie pentru cabluri cu fire torsadate oferă o suprafață de contact sigură și mare atunci când sunt montate în blocuri cu șuruburi. De obicei, se utilizează o unealtă specializată pentru fiecare tip de bit și diametru de sârmă.

Între timp, unealta de sertizat KNP.973302 permite manipularea mai multor manșoane și secțiuni cu un singur clește. Acestea vin cu un spațiu de stocare practic pentru depozitarea fălcilor cu o varietate de matrițe. În acest fel, utilizatorul poate adapta rapid instrumentul pentru a lucra cu elemente de prindere, cum ar fi ochiuri, manșoane izolate și neizolate sau conectori de cablu. Acest lucru nu numai că vă ajută să lucrați mai repede, ci economisește și spațiu în geanta de scule. În același timp, setul complet nu va fi o povară – greutatea sa nu depășește 1 kg.

Spațiul de stocare este echipat cu un clips care îi permite să fie ținut de centură, îmbunătățind și mai mult ergonomia. Setul include fălci care acceptă dimensiuni de sârmă de la 23 la 3 AWG. În format metric, se poate specifica următoarea compatibilitate a matrițelor atașate:

  • manșoane de capăt izolate și neizolate: 0,25 … 6mm2 și 10, 16, 25mm2;
  • terminale izolate și neizolate: 0,5 … 6mm2;
  • terminale inelare, manșoane de conectare neizolate: 0,5 … 10mm2.

Cleștii sunt confecționați din oțel cu crom-vanadiu călit în ulei, în timp ce încărcătorul este din plastic (armat cu fibră de sticlă).

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu