Noi versiuni SDP3x ale celui mai mic senzor diferenţial de presiune din lume

by donpedro

Sensirion_Imagevisual_SDP_PrintNoii senzori diferenţiali de presiune SDP32 şi SDP37 beneficiază de performanţe fără egal. Atât versiunea digitală SDP32, cât şi cea analogică SDP37 permit o precizie excelentă în domeniul bidirecţional de curgere de până la 125 Pa.
Suplimentar, SDP32 permite utilizatorului să selecteze din până la 3 adrese I2C cu pinul ADDR, faţă de comunicarea cu o singură adresă.
Selectarea adresei a fost de asemenea adăugată şi în SDP31. Precum şi în cazul anterior lansatului SDP36, versiunea analogică SDP37 are un semnal de ieşire configurabil. Curba de ieşire (liniară sau rădăcină pătrată) poate fi selectată cu ajutorul unui pin, iar latenţa cu celălalt pin (semnal cu latenţă redusă sau cel mai bun raport semnal/zgomot). Mai târziu în 2016 vor fi lansate versiuni SDP3x cu domeniu extins de presiune.

Noul senzor diferenţial de presiune SDP3x este considerabil mai mic decât alţi senzori diferenţiali de presiune – el măsoară numai 5 mm × 8 mm × 5 mm. El deschide nenumărate posibilităţi de integrare şi noi aplicaţii. Senzorul poate fi integrat în dispozitive în care nu există suficient spaţiu pentru elemente senzoriale.
Pe lângă dimensiunea redusă, senzorul SDP3x dispune de o precizie ridicată, stabilitate pe termen lung şi derivă nulă a punctului de zero. Modalităţile de livrare ale SDP3x, precum bandă şi rolă sunt cele mai bune opţiuni pentru producţie de masă.

Sensirion
www.sensirion.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu