Microchip lansează 10 senzori de temperatură multi-canal cu monitorizare la distanță

Familia MCP998x reprezintă unul dintre cele mai mari portofolii de senzori de temperatură la distanță de nivel auto disponibile pe piață de la un singur furnizor

by gabi

Managementul termic este un aspect critic în proiectarea automobilelor, însă, în comparație cu multe alte componente, se remarcă o lipsă notabilă de opțiuni atunci când vine vorba de senzori de temperatură multi-canal la distanță. Pentru a umple acest gol, Microchip Technology a lansat familia MCP998x de 10 senzori de temperatură la distanță certificați pentru automobile. Familia MCP998x reprezintă unul dintre cele mai mari portofolii de senzori de temperatură multi-canal de nivel auto din industrie și a fost proiectată pentru o precizie de 1°C într-o gamă largă de temperaturi operaționale. Familia de dispozitive include cinci senzori cu puncte de setare a temperaturii de oprire proiectate pentru a nu fi înlocuite (suprascrise) de software sau dezactivate intenționat.

Cu până la cinci canale de monitorizare și mai multe opțiuni de alertă și oprire pentru securitate, această familie de produse poate suporta sisteme care supraveghează mai mult de un element termic. Senzorii aflați la distanță integrează, de asemenea, corecția erorilor de rezistență și compensarea beta, eliminând necesitatea unei configurații suplimentare pentru o precizie îmbunătățită. Monitorizarea temperaturilor în mai multe locații cu un singur senzor de temperatură integrat reduce complexitatea și dimensiunea plăcii și simplifică proiectarea astfel încât să se obțină o listă de materiale (BOM) mai mică.

Proiectată pentru o precizie de 2,5°C la o temperatură de până la 125°C, familia de dispozitive MCP998x poate fi utilizată la capătul superior al intervalului de temperatură tradițional, unde mulți competitori întâmpină dificultăți. Această toleranță ridicată la temperatură le face potrivite pentru aplicațiile din domeniul auto, unde temperaturile de operare pentru electronice reprezintă un factor important. Senzorii MCP998x au fost creați pentru a suporta funcțiile vehiculelor, inclusiv lămpile HID, sistemul avansat de asistență a șoferului (ADAS), serverele auto, procesarea video, sistemele de infotainment, controlul motorului, telematica și electronica pentru caroserie, cum ar fi controlul scaunelor, sistemele de iluminare, controlul oglinzilor și geamurile electrice. Vizitați site-ul web pentru a afla mai multe despre portofoliul complet de senzori de temperatură de la Microchip.

Instrumente de dezvoltare

Pentru a facilita proiectarea și dezvoltarea, familia MCP998x este susținută de noua placă de evaluare EV23P16A.

Prețuri și disponibilitate

Familia de senzori de temperatură multi-canal MCP998x este disponibilă începând de la $0.63 pentru comenzi de minim 10.000 de bucăți. Pentru informații suplimentare și pentru a cumpăra, contactați un reprezentant de vânzări Microchip, un distribuitor autorizat la nivel mondial sau vizitați site-ul web al serviciilor de achiziții și servicii pentru clienți de la Microchip www.microchipdirect.com.

Microchip Technology

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu