Poate fi abundenţă de curent chiar sus, în vârf?

by donpedro

SOS_EA0116_Fig-5Cu toate acestea dacă vă este frică de căderea accidentală de pe conector (va sta cu siguranță nemișcat dacă nu există vibrații, șocuri sau mișcări impredictibile), atunci vă recomandăm să utilizați conectori care pot fi securizați cu un șurub.
Natural, pentru cazurile în care dispozitivele sunt expuse mai frecvent la vibrații (de exemplu, datorită unui motor) sau chiar dispozitivele care sunt deseori transportate – un conector cu o flanșă (și șuruburi integrate) își găsește locul.

O astfel de soluție este oferită de binecunoscutul producător de blocuri terminale – EUROCLAMP. De exemplu, pentru curenți de până la 8A și tensiuni de până la 160V, aceste noutăți sunt disponibile din stocul nostru:

• SH04-3,5-K (conector pentru cablu, 4 poli, cu pas de 3.5 mm, cu flanșă și șurub)
• PV04-3,5-V-K (o piesă pereche la SH04-3,5 pentru PCB cu flanșă și șurub) Pentru mai multă siguranță, această componentă poate fi fixată pe un PCB cu un șurub autofiletant (ISO1481-ST 2,2 × 4,5 (6,5) șurub C, nu este inclus)
Un șurub previne de asemenea deconectările accidentale (este posibil numai cu o șurubelniță). În caz extrem, șuruburile pot fi înlocuite cu șuruburi cu cap de securitate … (dar poate mai bine nu – dacă lucrați cu un echipament critic – atunci utilizați unele măsuri de precauție mai eficiente).

SOS_EA0116_Fig-7Avantaje / Caracteristici:

• Securizarea conexiunii prin conectori cu șurub
• Posibilitatea fixării conectorului pe PCB prin utilizarea unui alt șurub

Dacă sunteţi interesaţi de produsele EUROCLAMP, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu