HARTING pentru industrie

Conectori de putere și industriali de calitate dovedită

by gabi

Conectorii industriali și de putere sunt o parte integrantă și indispensabilă a oricărei mașini și linii de producție, permițând transferul de energie și de date eficient și fiabil. În condițiile în care industria se concentrează din ce în ce mai mult pe automatizare, inovație și dezvoltare tehnologică, alegerea conectorilor potriviți este una dintre provocările pentru proiectanți și ingineri.

Unul dintre principalii jucători de pe această piață este compania germană HARTING, care oferă de zeci de ani soluții de conectare de înaltă calitate pentru sectorul industrial. Cu mii de produse HARTING în catalogul TME, vă prezentăm acum cei mai noi conectori disponibili în prezent.

Conector Han® S 120 pentru montare pe panou.

Conectori de alimentare HAN S

Conectorii de alimentare din familiile HAN® S 120 și HAN® S 200 au fost creați în conformitate cu cele mai recente tendințe de pe piața de stocare a energiei. Portofoliul producătorului include modele unipolare adecvate atât pentru montare pe cablu, cât și pentru montare pe panou. În plus, versiunile tată și mamă ale conectorilor sunt conforme cu standardele clasei de inflamabilitate UL94V-0, oferind flexibilitate și siguranță pentru instalația proiectată. Realizate din policarbonat, aceste componente sunt disponibile într-o varietate de culori, iar elementele lor de contact se bazează pe un aliaj de cupru. Conectorii HAN® S se caracterizează, de asemenea, prin performanțele lor electrice foarte bune – pot funcționa la o tensiune maximă de 1500V și la un curent de 120A sau 200A, în funcție de model.

Manșon pentru sisteme de stocare a energiei

Accesorii pentru conectorii HAN® S

Catalogul TME nu putea să nu includă accesorii dedicate conectorilor din seria HAN® S, care sunt oferite pe scară largă de HARTING. Atunci când se proiectează o instalație industrială, pentru a îmbunătăți standardele de siguranță pot fi montate manșoane și capace de protecție. Accesoriile nu au un impact pozitiv doar asupra siguranței, ci și asupra durabilității instalației. La fel ca și conectorii, acestea respectă standardul de inflamabilitate UL94V-0.

Conectori industriali HDC

HARTING furnizează, de asemenea, conectori industriali push-in de tip HDC. Acestea sunt modele cu mai mulți pini, disponibile în configurații cu 3-, 4-, 6-, 8- sau 12-pini, de tip tată sau mamă. Conectorii sunt confecționați din policarbonat, astfel încât respectă clasa de inflamabilitate UL94V-0. Componentele fac parte din familia Han-Modular®, care poate funcționa la tensiuni de la 250V la 830V și curenți de 10A, 16A sau 40A, în funcție de modelul specific. Conectorii sunt potriviți pentru temperaturi cuprinse între -40°C și 125°C și au o durată de viață mecanică de 500 de cicluri, ceea ce îi face să fie dedicați conexiunilor industriale permanente între mașini individuale sau module de linii de producție.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu