Senzorii fotoelectrici miniaturali permit soluţii de sesizare precise în spaţii înguste

by donpedro

Când spaţiul este mic …

Senzorii optici din seriile ML4.2 și ML6 oferă un design standard universal cu beneficiile unei carcase în miniatură. Cu o precizie de comutare ridicată și o gamă întreagă de versiuni, ei sunt ideali pentru monitorizarea proceselor de poziționare extrem de precise și de sesizare a evenimentelor rapide într-o mașină.

Seria ML4.2 – senzori fotoelectrici miniaturali Această serie de senzori robuşti şi flexibili are un ecran de protecţie rezistent la zgâriere şi la agenţi chimici. Se pretează în mod special în zone cu nivel înalt de murdărie şi praf ca industria de hârtie, tipografii sau industria de împachetare. Bucșe metalice solide şi robuste pentru o montare sigură, opțiunea de fixare prin spate şi conceptul familiar de afișaj clar și funcțional de la Pepperl + Fuchs se combină pentru a produce un senzor perfect adaptat nevoilor dumneavoastră.

Acești senzori fotoelectrici miniatură îndeplinesc toate criteriile importante pentru o interfaţă uşoară cu utilizatorul, economisire a timpului și aplicarea universală în automatizările industriale. Micul fascicul roșu, vizibil clar, este îngust și oferă cele mai bune premise pentru detectarea de piese de mici dimensiuni sau de detectare precise a muchiilor.

Cele mai noi caracteristici tehnice pentru aplicaţia dumneavoastră

Familia existentă de senzori de precizie a fost extinsă pentru a oferi soluții fiabile și rentabile pentru aplicațiile dumneavoastră. Noii senzori retro-reflexiv și senzorii difuzi cu suprimare de fundal sunt potriviţi pentru detectarea fără eroare a muchiilor, în funcție de distanța față de țintă.
Ei detecteaza de asemenea materiale transparente, reflectorizante și de culoare închisă, cu mare precizie. Senzorii duali cu suprimare a fundalului sunt ideali pentru aplicatii dificile cum ar fi detectarea marginilor sau a obiectelor transparente sau lucioase împachetate în folie sau plastic.

Principii funcţionale

• Senzori thru-beam extrem de rapizi cu frecvenţa de comutare mare şi distanţe de detecţie de până la 10m
• Senzori retro-reflectivi cu optică coaxială fără punct mort şi distanţe de detecţie de până la 6m
• Senzori retro-reflectivi pentru detecţia fiabilă a obiectelor reflectorizante şi a sticlei transparente, comutabili în senzori fotoelectrici standard cu distanţa de detecţie de până la 6m

Seria ML6 – senzori fotoelectrici miniaturali Această serie de senzori fotoelectrici cu lentilă din plastic acceptat în industria alimentară şi opţiuni de montaj flexibile permite soluţii de sesizare precise în spaţii restrânse.

• Senzori difuzi cu suprimare a fundalului, cu diferenţiere uşoară alb-negru şi distanţă de detecţie fixă de 20mm, 40mm, 60mm şi 80mm, ca versiuni ajustabile până la 150 mm
• Senzor dual cu două spoturi şi două ieşiri independente
• Senzor dual cu două spoturi cu inter-relaţionare logică OR
• Versiuni speciale pentru aplicaţii specifice pieţelor diverse

Beneficiile dumneavoastră

• Senzori miniaturali puternici şi universali pentru fiecare sarcină complexă
• Pretabili pentru poziţionare de mare precizie cu acurateţe de comutare maximă şi cel mai rapid timp de reacţie
• Opţiuni de montaj sofisticate pentru montare uşoară fără cleme
• Detectarea cu fiabillitate a obiectelor şi distanţa fixă de detecţie asigură disponibilitatea mare a maşinilor
• Insensibil la murdărie şi praf pentru o mai mare siguranţă în funcţionare
• Poziţionare a obiectului ţintă fiabilă, fără diferenţe de culoare la versiunea -8-H
• Imunitate excepţională la vesiunea thru-beam
• Imunitate mare prin protecţie împotriva interferenţelor reciproce şi luminii exterioare

info@ro.pepperl-fuchs.com
www.pepperl-fuchs.com

Pepperl+Fuchs SRL
Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, City Business Center, Clădirea A, Mezanin, Birou nr. 3, Timişoara

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu