Viitorul alături de Aurocon COMPEC …

by donpedro
Aurocon_EA0916_Stire

Nr. stoc RS: 121-6525 | Marca: Igus | ROBOT ARM KIT 1

Noul kit de construcţie pentru un braţ robotic Igus (Robot Arm Construction Kit), aduce împreună componente robotice din gama pentru a vă oferi un braţ robotic complet, cu 4 axe, cu o capacitate de sarcină de 1 kg sau 4kg.

Kitul nu conţine programe şi electronică, dându-vă libertatea de a alege un limbaj de programare şi hardware-ul de control cel mai potrivit cerinţelor dvs. Costul redus şi designul modular, face din gama Robolink D o alegere ideală pentru mediul educaţional. Compact şi accesibil, kitul permite performanţe cel fac să poată concura cu roboţii mai scumpi de aceeaşi clasă.

Utilizarea roboticii în operaţii precum producţie mică, manipulare uşoară, echipamente de tip pick and place, automatizare de laborator, poate reduce costurile prin reducerea timpilor de aşteptare şi creşterea productivităţii. Perioada de recuperare a investiţiei poate ajunge la numai şase luni.

Toate componentele kit-ului sunt disponibile separat, permiţând o libertate completă a proiectului.

Aurocon COMPEC vă pune la dispoziţie echipamente şi accesorii care facilitează evoluţia rapidă către Internetul Lucrurilor. Mai multe detalii tehnice și de utilizare puteți găsi accesând http://ro.rsdelivers.com
Comanda se poate face online (http://ro.rsdelivers.com și beneficiați de un discount de 3% indiferent de valoarea comenzii), la email compec@compec.ro sau la telefon 021 304 62 33.

 

Autor:
Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

 

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu