Microcontrolerul VA10800 de la VORAGO Technologies a depăşit 4000 de ore de funcţionare continuă la 200°C în capsulă din plastic avansată

by donpedro

VORAGO_EA0716_NewsVORAGO Technologies, lider al furnizorilor de tehnologii de sisteme embedded cu rezistenţă la radiaţii şi temperaturi extreme, a anunţat că microcontrolerul VA10800 al companiei a fost utilizat cu succes într-un cuptor cu temperatură controlată pentru mai mult de 4000 de ore, la 200°C. În acest timp, procesorul a realizat fără erori peste 7200 de trilioane de operaţii şi a prezentat un nivel redus al consumului de curent, conform specificaţiilor. Produsele testate sunt fabricate dintr-o compoziţie de capsulă din plastic avansat, dezvoltată pentru operare la 200°C.
Testele aflate în derulare vor suplimenta calificările uzuale prin demonstrarea abili­tăţii produsului de a opera la temperaturi extreme pentru perioade de timp mai mari. Operarea la temperatură ridicată este posibilă prin utilizarea tehnologiei HARDSIL® de la VORAGO. Dispozitivele CMOS îmbunătăţite de HARDSIL utili­zează echipamente de fabricaţie standard fără impact negativ asupra performanţelor. Această abordare este o alternativă economică la tehnicile curente de înaltă siguranţă, ce utilizează produse comerciale ecranate, sisteme redundante sau capsulări exotice.
Microcontrolerul VA10800 este primul microcontroler industrial ARM® Cortex®-M pentru condiţii extreme de temperatură, şi este disponibil acum în reţeaua de distribuţie a VORAGO. Suplimentar noii şi inovativei capsule de plastic pentru înaltă temperatură, sunt disponibile şi opţiuni de capsulă ceramică şi turnare.

VORAGO Technologies
www.voragotech.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu