Mouser semnează un acord de distribuție globală cu Ambiq pentru a furniza microcontrolere AI de foarte mică putere

by gabi

Mouser Electronics, Inc. anunță încheierea unui nou acord de distribuție globală cu Ambiq, un furnizor de top de microcontrolere de joasă putere, cu inteligență artificială, pentru dispozitive purtabile, auditive, IoT, dispozitive edge și aplicații mobile de tip edge computing.

Printre produsele Ambiq disponibile acum la Mouser se numără sistemul pe cip (SoC) Apollo4 Blue Lite și placa de evaluare Apollo4 Blue Lite de la Ambiq. SoC-ul Apollo4 Blue Lite dispune de un nucleu Arm® Cortex®-M4 pe 32-biți cu o unitate de calcul în virgulă mobilă, împreună cu Bluetooth® Low Energy 5.1 cu conectivitate RF robustă. Acest SoC este ideal pentru utilizarea în dispozitive terminale alimentate de la baterie, inclusiv ceasuri inteligente, benzi de fitness, dispozitive de urmărire a animalelor, telecomenzi activate vocal și produse digitale pentru sănătate. Placa de evaluare Apollo4 Blue Lite de la Ambiq oferă o platformă completă de testare și dezvoltare pentru dispozitivul Apollo4 Blue Lite.

Mouser oferă, de asemenea, placa de evaluare Apollo3 Blue Plus și SoC-ul Apollo3 Blue Plus. Dispozitivul Apollo3 Blue Plus se bazează pe platforma Voice-on-SPOT (VoS) de la Ambiq, devenind astfel microprocesorul perfect pentru integrarea și comanda permanentă a asistentului vocal. Placa de evaluare Apollo3 Blue Plus permite prototiparea rapidă și ușoară a SoC-ului. Kitul Apollo3 Blue Plus Voice-on-SPOT, disponibil, de asemenea, la Mouser, facilitează demonstrațiile, evaluarea și dezvoltarea de capabilități audio și vocale cu consum foarte redus de putere pe SoC-ul Apollo3 Blue Plus. Kitul oferă o capabilitate de voce mereu activă cu opțiuni pentru unul sau două microfoane, procesare de semnal, detectare a cuvintelor de trezire/comandă, codec și comunicație Bluetooth Low Energy.

Placa de evaluare Artasie AM1805 oferă o metodă ușoară de măsurare și evaluare a ceasurilor în timp real AM18x5 de la Ambiq. Placa de evaluare include oscilatoare on-chip (oscilatoare integrate pe un cip semiconductor) pentru a asigura un consum minim de putere, funcții complete de RTC, inclusiv baterie de rezervă și contoare și alarme programabile pentru funcțiile de timer și watchdog, precum și o interfață serială PC pentru a comunica cu un controler gazdă.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu