Digi-Key se concentrează pe interacţiune şi colaborare la electronica 2016

by donpedro

DigiDigi-Key Electronics, distribuitor mondial de componente electronice, invită participanţii de la expo electronica 2016 din Munchen să descopere suportul şi colaborarea pe care Digi-Key o oferă inginerilor, responsabililor cu achiziţia şi studenţilor.
Vizitaţi A5.578 pentru a învăţa mai multe despre cei peste 650 de producători pentru care Digi-Key este dealer autorizat cu peste 1,3 milioane de componente în stoc.
www.digikey.de/en/resources/electronica/electronica16
Pe lângă cea mai mare selecţie din lume de componente electronice disponibile pentru livrare imediată, Digi-Key dispune de o selecţie impre­sionantă de resurse şi unelte online. La stand, vizitato­rii vor putea interacţiona cu demonstraţii şi prezentări video ale acestor unelte. Interacţiunea este în centrul atenţiei pentru Digi-Key, iar vizitatorii sunt invitaţi să interacţioneze cu tot ceea ce este prezentat la stand:
• Înregistraţi-vă pentru a câştiga un Cadillac ATS 2016
• Exploraţi experienţa Digi-Key cu ajutorul unei căşti pentru realitate virtuală
• Aveţi gratuit o încercare la roata norocului, pentru şansa de a câştiga unul dintre cele 15000 de premii instant
• Faceţi poze cu o minge de fotbal şi utilizaţi #digikeyselfie sau #DKele16 pentru a vedea dacă postarea voastră ajunge virală
• Pozaţi alături de “Marilyn Monroe” sau “Căpitanul Jack Sparrow”

Participanţii sunt încurajaţi să se oprească şi să vizi­teze standul alături de echipa Digi-Key, pentru a des­coperi cum pot colabora cu Digi-Key Electronics.

Digi-Key Electronics | www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu