Arduino lansează Arduino SIM – un nou serviciu de conectivitate celulară pentru Arduino IoT Cloud

by donpedro

Arduino a lansat Arduino SIM, un serviciu SIM exclusiv pentru dispozitivele IoT (Internetul Lucrurilor) bazate pe platforma Arduino, pentru a oferi dezvoltatorilor și producătorilor acces celular la platforma Arduino IoT Cloud în peste 100 de țări, cu un singur plan de date la prețuri competitive.

Arduino SIM își propune să ofere calea cea mai simplă pentru dezvoltarea de milioane de dispozitive celulare IoT într-un mediu familiar. Serviciul celular, oferit de Arm® Pelion™ Connectivity Management înseamnă că un singur Arduino SIM poate fi utilizat în peste 100 de țări din întreaga lume cu un singur plan de date. Planul de date Arduino SIM va fi lansat inițial în SUA, iar începând din vara anului 2019 va fi disponibil și în Europa și Asia.

Noile plăci Arduino se concentrează pe securitate
Inițial, Arduino SIM va fi lansat cu suport pentru Arduino MKR GSM 1400 (3G cu 2G fallback) – o placă Arduino pe 32 de biți care suportă autentificarea bazată pe certificate TLS și X.509 printr-un element securizat integrat pe placă și un cripto-accelerator. Arduino IoT Cloud oferă posibilitatea ca oricine să se poată conecta la aceste plăci în siguranță, fără a fi nevoie de codificare, dar care rămân programabile utilizând librării open-source și tradiționalul mediu Arduino IDE.

De la prototip la producție
Arduino SIM oferă o cale simplificată pentru o dezvoltare celulară IoT cu 10 MB gratis de date pentru până la 90 de zile și opțiunea pentru un abonament simplu la 5 MB pentru 1.50 USD pe lună. Planul simplu oferă aceeași cantitate de trafic de date pentru același preț oriunde este operat dispozitivul în lume. Prin parteneriatul cu Arm Pelion Connectivity Management, serviciul celular are o bază solidă pentru utilizatorii care intenționează să crească în viitor numărul dispozitive.

Arduino    |    www.arduino.cc

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu