Noua serie de plăci TRB14x de la Teltonika – conectivitate LTE pentru echipamente industriale

by donpedro

Dispozitivele din familia TRB sunt concepute pentru a fi mici, ușoare și eficiente din punct de vedere energetic și permit să dezvoltați proiecte IoT cu ușurință. TRB142 vine cu un port RS232 utilizat pe scară largă în sistemul industrial pentru comandarea și gestionarea dispozitivelor. Acesta conține un procesor de înaltă performanță ARM Cortex-A7 1.2GHz și 128 megaocteți de memorie RAM. Este echipat cu capabilități LTE critice și cu un mediu Linux care oferă un grad ridicat de personalizare.

Pentru comunicația mobilă, plăcile din seria TRB pot funcționa pe următoarele standarde:

– LTE CAT1/CAT4
– DC-HSDPA până la 42 Mbps (DL)
– HSUPA până la 5.76 Mbps (UL)
– EDGE până la 236.8 kbps DL, 236.8 kbps UL

TRB142

TRB140

Placa se bazează pe un procesor de înaltă performanță ARM Cortex-A7 1.2GHz și dispune de 128 Mbytes de memorie RAM (50 MBytes disponibili pentru utilizator) și 512 MBytes de flash (70 MBytes disponibili pentru utilizator). Pentru datele mobile are un simholder pentru Mini SIM și conector SMA pentru antenă, iar pentru conexiunea cu dispozitivul industrial dispune de conectorul DB9 pentru transferul serial de date (modelul TRB142) și de conector Micro-USB pentru interfață de rețea virtuală.

TRB140

Condițiile de operare ale plăcii sunt cele de grad industrial: tensiune de intrare între 9Vdc și 30Vdc, temperatura de funcționare între -40°C și 75°C și umiditate între 10% și 90% (fără condensare).

În luna Noiembrie 2018, Teltonika va lansa încă două modele de plăci:
– TRB140 – pentru comunicații Ethernet
– TRB145 – pentru comunicații USB

Pentru protecția datelor, plăcile vin cu Firewall preinstalat – regulile firewall pot fi configurate și activate prin intermediul web-ului, configurație nelimitată de firewall prin CLI; DMZ; NAT; NAT-T.

Dimensiunile plăcii sunt reduse, astfel integrarea plăcii în sisteme deja existente sau în sisteme noi este extrem de facilă.
Plăcile din seria TRB, precum toate routerele Teltonika au sistemul de înnoire al firmware-ului prin transmisie mobilă (FOTA) fără posibilitatea pierderii configurației curente.
Alimentarea cu tensiune 9-30 Vdc include protecția la suprasarcini, fapt ce duce la reducerea numărului de echipamente ce trebuie instalate.

Plăcile de mai sus vin să completeze gama de routere industriale Teltonika deja prezentă în România prin distribuitorul oficial – Comet Electronics.

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic

Comet_new_logoComet Electronics   |   www.comet.srl.ro   |   office@comet.srl.ro
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090   |   Fax: 021 243 4090

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu