Noua generaţie ADR suportă poziţionare în timp real de mare viteză şi design versatil

by donpedro

UB042-Fig1u-blox anunţă lansarea celei de a patra generaţii de firmware pentru cipurile şi modulele GNSS 3D ADR (Automotive Dead Reckoning – recunoaşterea drumului). Ideal deja pentru aplicaţii în sisteme noi sau pentru aftermarket, precum navigaţie, sisteme de informare / entertainment, unităţi telema­tice şi managementul flotelor, receptorul GNSS actualizat oferă acum ieşire de navigare continuă în timp real cu o frecvenţă de actualizare de 20Hz, aceasta conducând la întârzieri foarte reduse pentru aplicaţii.
Deoarece noul firmware include Galileo, pe lângă GPS, GLONASS, BeiDou, QZSS şi SBAS, acesta suportă de asemenea eCall bazat pe Galileo, sistemul de apel de urgenţă European, care va fi cerut în noile vehicule începând cu 2018.
Performanţele DR au fost îmbună­tăţite, crescând performanţele de navigaţie în special în mediile urbane în care semnalul de la sateliţi este blocat de clădiri, sau reflectat de acestea. Performanţa ridicată a motorului de poziţionare u‑blox M8, combinat cu cea mai recentă tehnologie u-blox 3D ADR conduce la o acoperire de 100% şi la o poziţionare 3D continuă.
Noul firmware va fi furnizat pe mo­dulele u-blox NEO-M8L şi este disponibil pentru cipurile UBX-M8030-Kx-DR de recunoaştere a drumului, ce suportă operare de până la 105°C.

u-blox
www.u-blox.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu