Infineon Technologies introduce noul tip de memorii performante, destinate aplicaţiilor în reţea şi acceleratoarelor de viteză mare

by donpedro

Infineon Technologies introduce o nouă linie de producţie pentru memorii DRAM destinate aplicaţiilor în reţea – o piaţă care este în continuă dezvoltare. Familia RLDRAM – memorii DRAM cu întârziere redusă, combină trei facilităţi importante specifice aplicaţiilor în reţea şi acceleratoarelor: densitate mare, lăţime de bandă mare şi acces rapid similar memoriilor SRAM.

Memoria RLDRAM este o memorie SDRAM de înaltă performanţă având viteza de lucru de 300MHz şi care utilizează interfaţă DDR. Primul produs realizat are 256Mb şi este prezentat în două organizări: 8Mx32, 16Mx16. RLDRAM furnizează 8 blocuri de memorie internă. Accesând secvenţial aceste blocuri, RLDRAM permite transferul datelor la 19,2 Gb/s, permiţând simultan accesul aleator la fiecare bloc de memorie.
Primul model de memorie RLDRAM de 256Mb prezentat în două organizări 8Mx32 şi 16Mx16 va fi disponibil în trimestrul al treilea din 2001. Producţia în serie va începe în 2002.
Informaţii suplimentare referitoare la produsele Infineon puteţi obţine la adresa:
www.infineon.com/products

Adaugă un comentariu