Soluțiile API vor transforma industria electronică

by donpedro

Dacă nu ați auzit, încă, de o interfață de programare a aplicațiilor (API − Application Programming Interface), veți auzi în curând. Soluțiile API vor fi probabil unele dintre cele mai importante inovații pentru piața produselor electronice în următorii cinci până la zece ani. Digi-Key oferă cea mai avansată și completă soluție (sau suită) de API-uri în timp real, complet gratuită pentru clienți.

Fie că vă dați seama sau nu, folosiți deja API-uri − și vă conectați la ele în fiecare oră din zi. Pe scurt, un API este o conexiune între mașini sau un manager care conectează activele digitale. Este o sarcină de proces care permite mașinilor să se conecteze între ele și să partajeze date. De fiecare dată când vizitați o pagină web modernă, interacționați cu API-ul unui server la distanță.

Un API nu este prima conexiune digitală menită să eficientizeze procesul de achiziție, dar personalizarea pe care o oferă API-urile face ca acestea să fie o alegere foarte apreciată de responsabilii cu achizițiile. De fapt, la Digi-Key am constatat că 70% dintre companiile pe care le-am intervievat explorează conexiuni machine-to-machine, sau API-uri. Motivul este că, utilizând un API, o companie poate eficientiza procesele existente și iniția automatizarea, producând un randament imediat al investiției (ROI) la nivelul întregii societăți.

Soluțiile API permit cumpărătorilor să obțină un preț mai rapid, fără să mai fie nevoiți să compare prețurile pe fiecare site web. Cu soluția API de la Digi-Key, prețurile sunt actualizate în timp real, iar acestea pot fi menținute timp de 30 de zile prin generarea unei cotații digitale. Având în vedere atât reducerea prețurilor produselor, cât și a costurilor indirecte legate de timpul petrecut cu facturile, ofertele și retururile și costul stocului, este clar: companiile care utilizează soluții API se pot aștepta la reduceri semnificative ale costurilor.

În Europa, unde taxele sunt ridicate, iar companiile − dacă vor să rămână în piață − trebuie să fie competitive, economiile care rezultă din utilizarea soluțiilor API sunt deosebit de atractive. În prezent, Digi-Key oferă cel mai mare număr de API-uri de pe piață, permițând specialiștilor în achiziții să piardă mai puțin timp cu procesele plictisitoare de stabilire a prețurilor și să se bazeze direct pe soluțiile noastre digitale. Conectivitatea API poate fi implementată în trei moduri diferite, în funcție de dimensiunea și nevoile unei companii. Clienții pot implementa API-uri prin intermediul propriilor resurse interne, prin subcontractarea unei echipe de dezvoltatori externi sau prin utilizarea uneia dintre soluțiile software terțe din lista de parteneri calificați ai Digi-Key.

Utilizarea soluțiilor API ale Digi-Key este gratuită, iar companiile interesate să afle mai multe pot vizita https://www.digikey.ro/api. Clienții interesați vor putea, de asemenea, să descarce cartea noastră electronică gratuită (eBook) și să încerce calculatorul nostru ROI gratuit, care arată cât de mult pot aceștia să economisească într-un an prin implementarea API-urilor Digi-Key pentru prețuri, disponibilitate și comenzi.

În lumea noastră din ce în ce mai digitală, informațiile și viteza lor de transmitere sunt esențiale. Prin urmare, găsirea unor modalități de a valorifica soluțiile digitale, cum ar fi API-urile, pentru a reduce costurile este vitală. Vă încurajez să aflați cum soluțiile API ar putea aduce beneficii afacerii dumneavoastră și să vă îmbunătățească eficiența operațională − pur și simplu, nu vă puteți permite să nu încercați.

Autor:
Stephane Ratelet

Stephane Ratelet este Digital Solutions Manager, EMEA la Digi-Key Electronics. În această calitate, el se ocupă de implementarea soluțiilor digitale și de dezvoltarea relațiilor cu partenerii software terți, pentru a optimiza procesul de achiziție pentru clienții Digi-Key. Munca sa în ceea ce privește transformarea digitală și analiza de date a ajutat compania Digi-Key să își consolideze poziția de lider atunci când vine vorba de soluții inovatoare end-to-end pentru clienți. Digi-Key este deopotrivă lider și continuu inovator în distribuția de înalt nivel a componentelor electronice și produselor de automatizare în întreaga lume, oferind peste 9,8 milioane de componente de la peste 1.300 de producători de marcă de calitate.

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu