DigiKey obține certificarea ISO 27001 prin care își consolidează programul său robust de securitate a informațiilor

by gabi

DigiKey adaugă certificarea ISO 27001 la protocoalele sale de securitate a informațiilor.

DigiKey a anunțat că a adăugat certificarea ISO 27001 la programul său robust de securitate a datelor. Prin această certificare, compania își consolidează angajamentul și abilitatea de a gestiona informațiile în condiții de siguranță și securitate pentru clienții, furnizorii și partenerii săi.

ISO 27001 este un standard industrial internațional care reglementează sistemele de gestionare a securității informațiilor. Acest standard asigură clienții, furnizorii și angajații că Digikey este hotărâtă să protejeze informațiile conform celor mai bune practici din industrie.

Certificarea ISO 27001 este un standard fundamental, care permite companiei DigiKey să se pregătească și să obțină alte certificări, în funcție de necesități și confirmă, pe de altă parte, că programele companiei sunt auditate independent și se aliniază la acest standard.

Pe lângă certificarea ISO 27001, programul de securitate a informațiilor al DigiKey oferă clienților și furnizorilor acces la alte instrumente solide, cum ar fi autentificarea cu mai mulți factori (MFA – Multi-Factor Authentication) pentru protecția conturilor împotriva fraudei și a accesului neautorizat.

Pentru a afla mai multe despre modalitățile prin care DigiKey acționează pentru a-și proteja clienții, vizitați: Trust and Assurance Center.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu