Digi-Key sărbătorește 50 de ani de încurajare a inovării în întreaga lume

Primarul din Thief River Falls a declarat ziua de 3 aprilie "Ziua Digi-Key"

by gabi

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție de componente electronice și produse de automatizare din lume, disponibile în stoc pentru expediere imediată, a sărbătorit împlinirea a 50 de ani de la înființarea companiei. Pentru a onora această piatră de hotar, primarul orașului Thief River Falls, Brian Holmer, a proclamat ziua de 3 aprilie 2023 “Ziua Digi-Key în orașul Thief River Falls”. Membrii echipei Digi-Key vor fi recunoscuți și vor comemora această piatră de hotar în timpul unei săptămâni de apreciere, precum și în timpul evenimentelor organizate de companie pe parcursul anului.

La începutul anilor 1970, Dr. Ronald Stordahl a descoperit un grup neexploatat de antreprenori și inventatori, ca și el, care împărtășeau o nevoie de componente electronice în cantități mici și într-o gamă largă care, până la urmă, au generat o revoluție tehnologică pentru pasionații de electronică, iar apoi pentru piața comercială.

De 50 de ani – datorită muncii asidue, angajamentului și spiritului antreprenorial al celor peste 5.000 de angajați Digi-Key din întreaga lume, a celor peste 929.000 de clienți, a celor peste 2.400 de furnizori și a nenumăraților parteneri globali – organizația a clădit pe această pasiune inițială. În prezent, Digi-Key distribuie nu numai componente electronice, ci oferă soluții și instrumente digitale inginerilor, proiectanților și producătorilor din peste 180 de țări.

În 2022, Digi-Key a ajuns la vânzări de 5,1 miliarde de dolari, procesând și expediind anual peste 6,5 milioane de comenzi în întreaga lume. Digi-Key a inaugurat, de asemenea, extinderea Centrului de Distribuție a Produselor (PDCe) de 2,2 milioane de metri pătrați, unul dintre cele mai mari depozite din America de Nord, pentru a-și mări capacitatea și a ține pasul cu cererea în creștere spectaculoasă. PDCe a fost proiectat cu gândul la creștere, permițând suficient spațiu pentru a se extinde pe măsură ce volumul de comenzi continuă să crească, precum și pentru a crește numărul de produse noi oferite pentru nevoile de proiectare și producție ale clienților.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu