DesignSpark o sursă de informații și produse tehnice

by donpedro

DesignSpark, portal cu resurse online şi suport pentru inginerii de proiectare în electronică, oferă inginerilor electronişti o bogată bibliotecă de resurse şi informații tehnice, comentarii ale utilizatorilor şi instru­mente noi care eficientizează procesul de proiectare.

Aurocon COMPEC vă anunţă apariţia revistei de Automatizare şi Control Digital a DesignSpark, revistă concentrată pe interesul inginerilor proiectanţi de panouri de control pentru sisteme de automatizare. Pentru realizarea acestei reviste s-a lucrat împreună cu ingineri de referinţă în industrie şi cu lideri ai producătorilor de echipamente de automatizare. Sunt anali­zate aspecte legate de tendinţe tehnice, legislaţie aplicabilă şi produse noi.
În paginile revistei sunt prezentate tehnologii inovative noi, care vin în sprijinul inginerilor pentru proiectarea, instalarea şi punerea în funcţiune a noilor aplicaţii mai repede, mai sigur şi mai eficient. Pe de altă parte sunt abordate modalităţi de a economisi energie, păstrând în acelaşi timp performanţele sistemelor. Un bun exemplu în sensul celor de mai sus poate fi tehnologia push-in de la Phoenix Contact, ce oferă conexiune de înaltă performanţă în condiţiile de conectare/deconectare foarte simplă. O altă problemă analizată în paginile revistei este S7-1200, înlocuitorul SIMATIC S7-200 de la Siemens. Acesta oferă performanţe excelente şi un plus de valoare important. Suplimentar, puteţi citi totul despre Industry 4.0, Siguranţa Maşinilor şi Pneumatică.
Revista poate fi descărcată de la adresa:
www.designspark.com/automationmagazine

Aurocon Compec
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu