Câştigaţi o placă de dezvoltare Microstick pentru dsPIC33F şi PIC24H de la Microchip !

by donpedro

Electronica Azi şi Microchip oferă cititorilor săi șansa de a câștiga placa de dezvoltare Microstick pentru dsPIC33F și PIC24H (P/N DM330013).

Microstick pentru dispozitivele dsPIC33F și PIC24H este proiectat pentru a oferi un mediu de dezvoltare economic şi ușor de utilizat pentru contro­lerele de semnal digital şi microcontrolerele pe 16-biți, într-o capsulă compactă de 20 × 76 mm. Placa include un depanator/programator integrat, un soclu pentru dispozitivul testat și pini care facilitează introducerea într-o placă de prototipare pentru o dezvoltare extrem de flexibilă.
Pentru un preţ foarte mic, de numai 24.99 USD, Microstick oferă un programator/depanator integrat USB, care scurtează curbele de învățare. Pentru flexi­bilitate maximă, Microstick poate fi folosit independent sau conectat la o placă de prototipare.
Suportul software include mediul IDE MPLAB® și bibliotecile software (ambele gratuite) care lucrează cu toate microcontrolerele PIC® pe 8/16/32-biți şi toate DSC-urile de la Microchip. În plus, controlerele digitale dsPIC33F vin însoţite de versiunea demo gratuită a Blockset-urilor de dispozitive Microchip pentru limbajul MATLAB® și mediul Simulink, care lucrează perfect în MPLAB IDE. Această combinație de instrumente ieftine cu software gratuit oferă o platformă excelentă pentru experimentarea și dezvoltarea de aplicaţii smart-senzor, dar şi pentru alte aplicații embedded de control.

Pentru a avea şansa de a câştiga placa de dezvoltare Microstick accesaţi pagina web
www.microchip-comps.com/ea-mstk
şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu