Freescale aduce IoT în vehicule

by donpedro

Freescale Semiconductor a anunţat lansarea unui sistem hardware/software cuprinzător destinat dezvoltării conectivităţii Ethernet a vehiculelor pentru noile generaţii de sisteme de informaţii şi divertisment (infotainment), clustere de instrumente, camere video, sisteme de navigaţie inteligente şi sisteme de entertainment pentru scaunele din spate. Noua soluţie suportă transport de date în timp real la

Freescale SABRE AI permite conectivitate Ethernet în mediul auto pentru noile generaţii de sisteme de informare şi divertisment, clustere de instrumente, camere video, sisteme de navigare şi sisteme de entertainment pentru scaunele din spate.

nivelul vehiculului şi înlocuieşte tehnologia digitală scumpă şi alte alternative. Noua şi cuprinzătoarea aplicaţie SABRE (model de aplicaţie inteligentă pentru inginerie rapidă – Smart Application Blueprint for Rapid Engineering) pentru sisteme auto de informare şi divertisment AI (Auto Info­tainment) oferă perfor­manţele şi scala­bilitatea dovedite ale procesoarelor de aplicaţie Freescale i.MX seria 6 pentru a grăbi şi simplifica implementarea de Ethernet AVB (Audio Video Bridging). Sistemul de dezvoltare ajută la conectarea unei matrice largi de noduri multimedia onboard utilizând componente Ethernet de tip auto şi este optimizat pentru integrare hardware/software. Freescale a introdus de asemenea pachete software auto AVB Ethernet gândite pentru a lucra fără probleme cu hardware-ul sistemului de dezvoltare pentru o soluţie cu adevărat cuprinzătoare. Noul Freescale SABRE pentru AI (Auto Infotainment) este oferit acum ca mostre, cu disponibilitate largă prevăzută pentru trimestrul 1 din 2015. Compania planifică de asemenea să lanseze şi soluţia software AVB corespunzătoare în primul trimestru al anului 2015.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu