Termostate RS PRO cu iluminare de fond, cod adresă R/F, wireless

by donpedro

Un termostat este o componentă care detectează temperatura unui sistem fizic și îndeplinește acțiuni astfel încât temperatura sistemului să fie menținută în apropierea punctului dorit. Termostatele sunt utilizate în orice dispozitiv sau sistem care încălzește sau răcește la o temperatură de referință; exemplele includ încălzirea clădirilor, încălzire centrală, aer condiționat, sisteme HVAC, încălzitoare de apă, precum și echipamente de bucătărie, inclusiv cuptoare, frigidere, incubatoare medicale și științifice. Aurocon COMPEC vă oferă a plajă bogată de soluții de control a temperaturii: termostate, ventilatoare, accesorii, conducte HVAC, aparate de aer condiționat, filtre de aer si accesorii sunt doar o parte din produsele disponibile, de la producători precum: Ebm-Papst, OMRON, Rittal, RS Pro, Vortice, Honeywell.

Un exemplu poate fi termostatul RS Pro 920D.
Acesta este un termostat wireless (RF) programabil pentru cameră. Setul constă dintr-un transmițător (TH-920D) și un receptor (RV-0356) cu o rază de acțiune de 30 de metri. O facilitate unică numită RF Address Code Setting (funcție de stabilire a codului adresă) este integrată în receptorul RF ca parte a procedurii de punere în funcțiune. Aceasta asigură că receptorul va răspunde numai instrucțiunilor trimise de la transmițător.

Selectiv, printre caracteristicile tehnice ale termostatului pot fi menționate:
Contact nominal de 16A
Iluminare de fond
Funcționare fără fir
Domeniu de temperatură între +5 °C … +35 °C
Durata programului este de 2 zile (weekend), 5 zile (zilele săptămânii), 7 zile.
Tensiunea de alimentare: 230Vac.

Nr. stoc RS: 719-4152
Cod producător: 920D

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu