Inovații în tehnologia de printare termică aduse de APS pe piața din România prin Comet Electronics

by donpedro

Comet_EA0116_Fig-2Pentru produse standard sau personalizate, APS Group oferă soluții de imprimare termică extrem de fiabile, inovatoare și eficiente economic ce satisfac nevoile în continuă schimbare ale clienților. Produse și caracteristici noi sunt adăugate în mod constant la familiile de produse APS pentru a oferi idei și produse fiabile și inovatoare pe piață.

APS Group se angajează să ofere soluții coerente, foarte fiabile de imprimare termică pentru toate segmentele de piață. APS acceptă noile provocări de a crea produse dedicate nevoilor clientului în cel mai bun mod și în cel mai scurt timp.

APS Group este singura companie din industrie care oferă placa de control integrată în imprimantele termice standard pentru reducerea dimensiunii și a costului. Printre cele mai recente inovații, putem aminti mecanismele plate, mecanisme patentate APS de încărcare facilă, module de chioșcuri și linii modulare de chioșc.

Principalele avantaje ale APS Group sunt departamentul R&D de înaltă calificare, echipele de proiectare și procesele de management și de producție de încredere. Experiența APS de peste 20 de ani de inovație și excelență le permite să pună în aplicare fiecare proiect de imprimare termică personalizat pentru diverse cerințe. Proiectele personalizate sunt dezvoltate de echipele noastre pentru a satisface nevoile de afaceri ale clienților, minimizând în același timp riscul și menținând sub control costurile.

Imprimante de chioșc fiabile și rapide

Imprimantele termice APS Group din seria KM, KP sau seria KAPS pot să funcționeze în chioșcuri de vânzare supravegheate, semi-supravegheate sau nesupravegheate.
Aplicațiile în care pot fi folosite imprimantele termice de chioșc APS sunt: sisteme de ticketing automate pentru parcare, check-in, teatre, ATM-uri, transport public, bilete pentru evenimente, chioșcuri de informare, chioșcuri internet sau controlul accesului.
Imprimantele modulare din seria MKL sunt special concepute pentru a fi folosite în toate tipurile de medii cu temperaturi de la -20 la 70 grade și umidități de până la 90% fără condensare. Produsele sunt ușor de integrat în orice aplicație datorită designului robust și a gamei de tensiuni de alimentare între 12V și 24V, a controlului deplin asupra calității și vitezei de printare și a ușurinței de schimbare a firmware-lui. Imprimanta include și suport hardware pentru printare de coduri de bare și coduri QR. Aceste imprimante pot folosi role foarte mari de hârtie (10 inch) reducând astfel numărul de intervenții ale utilizatorului în echipamentul instalat.
Comet_EA0116_Fig-4Alte opțiuni ce pot fi adăugate mecanismului de printare sunt: tensionator pentru hârtie, detector de blocare sau fantă adaptoare pentru hârtie. Posibilitățile de conectare cu dispozitivele clientului sunt variate și includ RS232, USB și Ethernet.
Un alt tip de imprimată foarte ușor de încorporat în produsele finale este cea din seria EPM307-HRS/ NEW. Această imprimantă are un sistem unic patentat de deschidere a capacului, sporind astfel gradul de siguranță și reducând cheltuielile cu mentenanța pentru produsele dumneavoastră. Imprimanta are un panou frontal integrat cu comenzi pentru pornire / oprire și LED de indicare a stării.

Toți parametrii funcționali ai imprimantei pot fi salvați în memoria de tip flash, iar controlul vitezei de printare este foarte precis, acesta fiind de maxim 105 mm/s. Tot din software se poate controla nivelul de consum al imprimantei, fapt ce facilitează implementarea în aplicații pe bază de baterii sau acumulatori.
Comunicațiile cu imprimanta se pot face prin porturile serial sau USB 2.0 disponibile.

Imprimante compacte

O altă inovație adusă de APS Group pe piața imprimantelor termice este integrarea plăcuței de controller în corpul impri­mantelor compacte. Această integrare permite reducerea dimensiunilor totale necesare imprimantei și facilitează implementarea în orice aplicație. Sistemul de încăr­care facilă a hârtiei împreună cu viteza de printare ridicată (250 mm/s) și rezoluția ridicată (12 dots/mm) trans­formă acest tip de imprimantă în soluția preferată de majoritatea dezvoltatorilor de produse la larg consum.

Cea mai mică imprimantă termică de 2’’ din lume adusă în România de Comet Electronics

Comet_EA0116_Fig-6APS Group lansează pe piața din România prin Comet Electronics și cea mai mică imprimantă termică de 2’’ din lume.
Seria XS de imprimante are un sistem revolu­ționar de angrenaje ce au permis reducerea dimen­siunilor acesteia și totodată, a zgomotului produs la printare. Reducerea numă­rului de componente din im­pri­mantă precum și pro­te­jarea din construcție a angrenajelor duce implicit și la creș­terea fiabilității acesteia. Driverul este optimizat pentru consum foarte mic de energie – o singură celulă Li-Ion de 3,6V poate fi folosită pentru toate nevoile de consum ale imprimantei, iar corpul imprimantei este conectat intern la masă.
Montarea se poate face atât în poziție verticală cât și orizontală.

O altă inovație introdusă prin această imprimantă este integrarea într-un singur senzor al detectării lipsei de hârtie, ușă deschisă și a blocajelor de hârtie. ■

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic


Comet_new_logoComet Electronics
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090
Fax: 021 243 4090
www.comet.srl.ro
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu