Miniaturizare extremă combinată cu performanță mai înaltă a computerelor

by donpedro

ew16_Impressionen_BildMiniaturizare extremă combinată cu performanță mai înaltă a computerelor, comunicație eficientă a sistemelor din rețea și, adesea, a sistemelor mobile – dezvoltatorii sistemelor embedded trebuie să îndeplinească numeroase cerințe. Fiabilitatea sistemelor electronice, inteligența distribuită, internetul tuturor lucrurilor și soluții pentru teme viitoare, precum mobilitatea electronică și eficiența energiei sunt principalele subiecte din sectorul și industria embedded.

Anual, Expoziția și Conferința embedded world din Nürnberg oferă comunității embedded ocazia de a obține informații despre noile produse și inovații, de a participa la un schimb de cunoștințe și de a menține și dezvolta relații importante.
Aproximativ 900 de expozanți prezintă tehnologii moderne din toate domeniile tehnologiilor embedded, de la elemente de construcție, module și sisteme complete până la sisteme de operare și software-uri, instrumente software și hardware, precum și servicii care să acopere toate aspectele sistemelor embedded.

Dacă doriți să știți ce ne aduce viitorul, atunci lumea embedded este locul în care trebuie să fiți pentru a afla mai multe – Expoziția și Conferința embedded world, 23-25 februarie 2016, din Nürnberg, Germania. www.embedded-world.de/en/
Folosiți acest cod de bilet ew16R2 pentru a obține un bilet gratuit pentru embedded world din 2016 (www.embedded-world.de/voucher)

Conferinţa embedded world şi conferinţa despre afișaje electronice, care se desfășoară în paralel, se disting prin prezentări de primă clasă susţinute de experţi.
Programul Conferinței embedded world http://www.embedded-world.eu/program.html
Programul Conferinței despre afișaje electronice http://www.electronic-displays.de/program.html

Vi l-ați dorit? L-ați găsit! Toți expozanții, toate produsele și inovațiile sunt întotdeauna actualizate și se află la doar un clic distanță la adresa de internet: www.embedded-world.de/exhibitors-products

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu