Oferta Eaton pentru întreținere

Consultați gama de întrerupătoare și siguranțe de la Bussmann.

by gabi

Printre cei mai importanți producători din domeniul automatizărilor industriale este compania multinațională Eaton. Marca Bussmann, cunoscută mai ales pentru siguranțele și dispozitivele de siguranță, aparține acestui gigant al industriei. Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama de întrerupătoare și siguranțe ale mărcii.

Unul dintre factorii determinanți ai eficienței unui atelier de întreținere este viteza de reacție la defecțiuni. Orice problemă ar trebui remediată cât mai curând posibil, altfel producția este expusă la întreruperi, ceea ce este costisitor și perturbă planul în curs de execuție. Pentru a remedia eventualele defecțiuni, personalul de întreținere trebuie să stocheze în atelier piesele de schimb potrivite, astfel încât, odată ce o defecțiune este diagnosticată, remedierea să fie o simplă formalitate.

Rezistența electrică este de până la 4.000 de cicluri și rezistența mecanică este de până la 2.000 de cicluri.

Atunci când alegeți componentele de automatizare industrială potrivite, merită să vă interesați de produsele Eaton disponibile în catalogul TME. Produsele lor sunt caracterizate de o manoperă de înaltă calitate, ceea ce a adus companiei încrederea clienților individuali, precum și a societăților de profil. Merită menționat că societatea este certificată conform standardului ISO 9001 privind sistemul de asigurare a calității.

Întrerupătoare de curent rezidual

Întrerupătoarele de curent rezidual, cunoscute, în general, ca întrerupătoare diferențiale reprezintă unele dintre cele mai comune elemente de protecție. Funcția lor este de a întrerupe un circuit electric atunci când detectează un curent de ieșire diferit de cel de intrare. În gama Eaton, aceste componente pot fi găsite la rubricile HNB xPole Home și HNC xPole Home. Acestea sunt disponibile în versiuni monofazate și trifazate și au un curent diferențial de 30mA.

Eaton oferă întrerupătoare de tip B și C.

Curentul nominal al întrerupătoarelor de circuit variază între 6A și 63A, în funcție de model. În plus, componentele au o rezistență electrică bună de 4.000 de cicluri și o rezistență mecanică de 20.000 de cicluri.

Întrerupătoare de supracurent

Funcția întrerupătoarelor de supracurent, ca și a întrerupătoarelor de circuit diferențiale, este de a întrerupe un circuit electric. Diferența constă în faptul că întrerupătorul de supracurent răspunde numai la scurtcircuite și suprasarcini. HN xPole Home este o familie de întrerupătoare de supracurent fabricate de Eaton. Acestea sunt disponibile în versiuni monofazate și trifazate, iar valorile lor nominale de curent variază între 6A și 63A, în funcție de modelul selectat. Aceste întrerupătoare sunt montate pe șină DIN și au o clasă de protecție IP20. Trebuie știut că acestea sunt componente de tip B și C, cu o eficiență electrică excelentă de 10.000 de cicluri și o eficiență mecanică de 20.000 de cicluri.

Siguranță super rapidă.

Siguranțe industriale

Sub marca Bussmann, deținută de Eaton, veți găsi, de asemenea, diverse tipuri de siguranțe fuzibile. Acestea sunt, în primul rând, elemente ceramice, cilindrice și structuri industriale tipice. Pot fi utilizate cu succes ca elemente de protecție pentru redresoare, invertoare sau module bazate pe semiconductoare. Curentul nominal al acestui tip de siguranțe depinde de modelul specific și poate fi de la 440mA până la 2kA, cu tensiuni cuprinse între 140VDC și 1kVDC și între 150VAC și 1,4kVAC.

Suporturile pentru siguranțe Eaton se comportă bine în dulapurile de control.

Prize pentru siguranțe pe șină DIN

Inginerii care proiectează soluții industriale apreciază foarte mult șina DIN. Aceasta permite plasarea componentelor din dulapurile de control aproape oriunde, păstrând în același timp întreaga structură ordonată și profesională. Bussmann oferă o gamă de prize pentru siguranțe montate pe șină DIN. Aceste componente sunt disponibile în diferite versiuni pentru a se potrivi aplicației dumneavoastră specifice. Printre altele, putem găsi modele dedicate pentru circuite monofazate și trifazate cu siguranțe de tip cilindric sau NH. De asemenea, merită reținut că suporturile pentru siguranțe au anumite proprietăți electrice și trebuie să fie selectate în mod corespunzător pentru a se potrivi circuitului electric proiectat.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și