Noi cuploare rapide de trecere WAGO

Conectori de instalare de trecere pentru conducte rigide.

by gabi

Conectorii WAGO sunt bine cunoscuți de electricienii europeni. În multe țări, mai ales în Germania, aceste produse sunt, de fapt, componentele standard de conectare pentru instalațiile de rețea și de alimentare cu energie electrică. Până în prezent, cele mai populare produse de acest tip sunt fabricate sub formă de blocuri cu terminale acționate prin pârghie și orificii pentru introducerea conductoarelor situate pe un perete al corpului. În cazul noii serii 221-2411, prezentată mai jos, găurile se află pe pereți opuși, astfel încât firele care urmează să fie conectate să rămână paralele între ele. Acestea sunt racorduri de tip Inline.

Scopul principal al accesoriilor 221-2411 este de a conecta firele liniar: pentru a le extinde, a repara firele rupte sau a face conexiuni de instalare standard. Acestea sunt compatibile cu conductoare cu secțiuni transversale de la 0,75mm2 la 4mm2.

Conector rapid 221-2411

Această conexiune simplă, fără scule, poate fi realizată în circuite care operează la tensiuni de până la 450V și care lucrează cu curenți de până la 32A. Deoarece conectorii 221-2411 se caracterizează prin dimensiunile lor mici (doar 29 mm lungime), aceștia pot gestiona cu succes cabluri multiconductor, chiar și atunci când le conectează în spații mici, cum ar fi dulapurile de distribuție sau cutiile de joncțiune foarte aglomerate.

Conectorii WAGO sunt ideali pentru utilizarea pe șantierele de construcții sau în timpul lucrărilor de renovare, acolo unde firele pot fi deteriorate din greșeală, de exemplu, în timpul forajului, săpăturilor etc. Accesoriile sunt, de asemenea, utile la înlocuirea prizelor sau a întrerupătoarelor atunci când firul de conectare poate fi tensionat. Datorită noilor soluții WAGO, repararea firelor în orice condiții durează puțin și asigură continuitatea fără a compromite performanța electrică a circuitului.

Caracteristici
Tip conector cuplor rapid
Serie conector 221
Instalare electrică clemă cu arc
Secțiunea conductorului 0,2 … 4mm2
Tensiune nominală 450V
Curent nominal 32A
Montare mecanică pe cablu
Număr piste 1
Număr terminale 2
Denumire comercială quick splice

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și