DigiKey se asociază cu GroupGets pentru a permite startup-urilor din domeniul hardware să lanseze produse pe piață

DigiKey și GroupGets vor lansa un program de crowdfunding pentru a promova și finanța creatorii de hardware.

by gabi

DigiKey, unul dintre cei mai importanți distribuitori de componente electronice la nivel mondial, având în stoc cea mai mare selecție de componente electronice și produse pentru automatizare cu expediere imediată, a încheiat un parteneriat cu GroupGets pentru a lansa inițiativa de crowdfunding “Get MADE”, o colaborare care promovează și finanțează creatorii de hardware. Acest program va permite startup-urilor să obțină finanțare, să producă și să vândă hardware pe site-ul DigiKey.

GroupGets este o platformă de cumpărare publică pentru achiziționarea de produse tehnologice, care ajută companiile și persoanele fizice să își lanseze produsele prin promovarea, finanțarea și distribuirea dispozitivelor electronice în întreaga lume. Prin programul “Get Made”, GroupGets și DigiKey vor promova în mod încrucișat dispozitivele care se califică prin conținut, proiectare, distribuție și finanțare parțială prin DigiKey. După obținerea finanțării, GroupGets va colabora cu creatorii pentru a fabrica platformele, iar apoi DigiKey va lista platformele pentru vânzare pe site-ul său.

Dezvoltatorii interesați pot afla mai multe despre cerințele de eligibilitate și pot depune o cerere la www.groupgets.com/getmade.

Pentru mai multe informații despre DigiKey, vizitați site-ul DigiKey. Pentru a afla mai multe despre GroupGet, vizitați pagina https://www.digikey.com/en/supplier-centers/groupgets.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și