Noua carte electronică de la Mouser Electronics și Texas Instruments oferă un ghid pentru a naviga în viitorul mobilității aeriene urbane

by gabi

Mouser Electronics, Inc. a lansat o nouă carte electronică (eBook) în colaborare cu Texas Instruments, pentru a explora cele mai recente provocări cu care se confruntă următoarea generație de mijloace de transport aerian și pentru a discuta despre cele mai bune modalități de depășire a acestora de către proiectanți.

În Addressing New Challenges in Urban Air Mobility (Abordarea noilor provocări în domeniul mobilității aeriene urbane) o serie de opt experți din industrie își oferă opiniile cu privire la tendința de dezvoltare rapidă a vehiculelor electrice de mobilitate aeriană urbană (UAM – Urban Air Mobility). Cele cinci capitole ale cărții electronice acoperă o privire asupra viitorului vehiculelor UAM, cele mai recente provocări cu care se confruntă industria, modalitățile de asigurare a siguranței funcționale, importanța izolării electrice și gestionarea complexității și greutății UAM.

Perspectiva unui transport aerian urban sigur, comod și eficient oferă o imagine interesantă a viitorului. Șansa de a reduce traficul rutier și de a călători cu avionul ar economisi timpul navetiștilor și ar reduce emisiile de carbon din mediul urban. În următorii zece ani, piața UAM se va maturiza suficient de mult pentru ca deplasările pe distanțe scurte, de la un punct la altul, să devină obișnuite și accesibile în zonele dens populate, prin intermediul taxiurilor aeriene fără șofer. Pentru a conferi siguranță pasagerilor, vehiculele UAM vor trebui să urmeze rute predefinite, să respecte controlul traficului aerian și să aibă capabilități perfecționate de decolare și aterizare pe verticală cu propulsie electrică (eVTOL – electric vertical take-off and landing). Cu toate acestea, pentru a garanta un viitor de succes pe termen lung al vehiculelor UAM, siguranța și o percepție pozitivă din partea publicului vor fi de o importanță vitală.

Cartea electronică conține linkuri practice pentru a-i ajuta pe proiectanți să îmbunătățească siguranța funcțională, izolarea electrică și sistemele de gestionare a bateriilor pentru vehiculele UAM. Acestea includ componente de ultimă generație de la Texas Instruments, precum modulul de evaluare UCC14240-Q1, supresorul ESD TVS3300 și transceiverele THVD8010 și THVD8000.

Gama de produse de la Texas Instruments, disponibilă la Mouser, include tehnologii analogice, procesare digitală a semnalelor (DSP) și microcontrolere (MCU).

Pentru a afla mai multe despre Texas Instruments, vizitați https://www.mouser.com/manufacturer/texas-instruments/
Pentru a citi noua carte electronică, accesați https://www.mouser.com/news/ti-new-challenges/ti-urban-air-mobility-ebook.html

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și